E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΦΡΙΚΗ: Έραψε με πετονιά το στόμα της 11χρονης κόρης του

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Ένας Κινέζος συνελήφθη από τις τοπικές αρχές με την κατηγορία ότι κακοποιούσε επανειλημμένως την 11χρονη κόρη του, η οποία για να γλιτώσει από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της εξαφανίστηκε από το σπίτι της και εντοπίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Σιχανγκ της νοτιοδυτικής Κίνας.

Ο άνδρας συνήθιζε να της ράβει, σύμφωνα με το protothema.gr, το στόμα με πετονιά, της τρυπούσε το κορμί με βελόνες, την υποχρέωνε να γονατίζει πάνω σε σπασμένα γυαλιά, την έλουζε με βραστό νερό και την κρεμούσε ανάποδα χτυπώντας την.

Ο πατέρας της 11χρονης Ξιάο Λι, συνελήθφη και ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ η μικρή νοσηλεύεται. Όπως αναφέρει το πρακτορείο China Daily ο πα-τέρας έβαλε το κεφάλι της σε βραστό νερό για να την απαλλάξει από τις ψείρες.

Όσο για τη γιαγιά του άτυχου κοριτσιού δήλωσε πως ο γιος της κακοποιούσε και την ίδια, ωστόσο δε μπορούσε να τον κάνει να σταματήσει. 

Οι τοπικοί αξιωματούχοι αναζητούν ανάδοχη οικογένεια για την μικρή Ξιάο Λι, καθώς οι παππούδες της είναι σε προχωρημένη ηλικία και δε μπορούν να την αναλάβουν.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger