E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνέλαβαν τον ράπερ Diddy – Του φόρεσαν χειροπέδες στη μέση του δρόμου! (φώτο)

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013



Τρελό σκηνικό που συνηθίζουμε να βλέπουμε μόνο στις ταινίες εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες και μάλιστα με πολύ διάσημη προσωπικότητα να είναι στο στόχαστρο.
Οι αστυνομικές αρχές με προτεταμένα τα όπλα υποχρέωσαν τον… ύποπτο P. Diddy να πέσει γονατιστός φορώντας του χειροπέδες, με το ΤΜΖ να καταγράφει αποκλειστικά την απίστευτη αυτή σκηνή σε φωτογραφία.
Ολόκληρος στόλος από περιπολικά βρυχήθηκε στο LA Soho House χθες μετά από κλήση του 911 (100) για ύποπτο μαύρο αυτοκίνητο που φέρει όπλο χωρίς άδεια. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο που κινούνταν το αυτοκίνητο εντόπισαν το πανάκριβο αμάξι του Sean Diddy, υποχρεώνοντάς τον αν μη τι άλλο να παραδοθεί.
Όπως βλέπετε στην Αμερική δεν…. αστειεύονται! Διέταξαν λοιπόν άμεσα τον σωματοφύλακα του Diddy -καθώς και τον επιβάτη του οχήματος (τον ίδιο τον ράπερ δηλαδή)- να βγουν έξω από το αυτοκίνητο και να γονατίσουν στο έδαφος.
Σύντομα βέβαια το περιστατικό έληξε με την αστυνομία να μην εντοπίζει κανένα όπλο στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα πλέον οι αρχές να κινδυνεύουν με μήνυση από τον διάσημο ράπερ.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger