E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βγενόπουλος: Ο Σαρρής συνελήφθη στα Κατεχομενα γυμνός με 17χρονο Τούρκο

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013



Σφοδρότατη ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο Ανδρεάς Βγενόπουλος κατά του υπουργού Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο.
Ο κ. Βγενόπουλος κατά την συνέντευξή του στον Νίκο Ευαγγελάτο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε πως έχει και ο κ. Σαρρής μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην Κύπρο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρει τι του γίνεται».
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός πως ο γνωστός επιχειρηματίας ξέφυγε από τα οικονομικά μεγέθη και στην συζήτηση έφερε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή του Κυπρίου υπουργού Οικονομικών.
«Το αναφέρω για να δείξω την δύναμη του κατεστημένου, όχι για κάποια άλλη αν θέλετε εκδικητικότητα ή οτιδήποτε, ο άνθρωπος αυτός στις 13 Οκτωβρίου του 2011, όταν ήταν ακόμα μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας για την επίλυση του Κυπριακού, συλλαμβάνεται στα Κατεχόμενα της Κύπρου, οι τουρκικές αρχές τον κατηγορούν ότι είχε ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις με έναν 17χρονο Τούρκο, παρουσία ενός άλλου Τούρκου, ο δε κύριος Σαρρής, συλλαμβάνεται και μπαίνει στην φυλακή, έτσι;. Στην υπεράσπισή του είπε τα εξής: Δηλώνω δεν ήταν έτσι, δεν υπήρχε σεξ, απολάμβανα υπηρεσίες μασάζ, σε αυτό το σπίτι και γιαυτό συνελήφθην γυμνός παρουσία κάποιου άλλου» είπε ο γνωστός επιχειρηματίας.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος από την πλευρά του τόνισε πως αθωώθηκε για αυτό. «Δεν κατάλαβα, τι εννοείτε, αθωώθηκε» απάντησε ο κ. Βγενόπουλος. «Εβαλε εγγύηση για να αποφυλακιστεί, και δεν πήγε ποτέ να δικαστεί και αυτήν την στιγμή είναι καταζητούμενος στο τουρκοκυπριακό έδαφος και σε δύο χώρες που αναγνωρίζουν τον νόμο αυτόν, που είναι η Τουρκία, και άλλη μία, η Ιορδανία, δεν ξέρω», τόνισε.
«Εμένα δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλική του πράξη, ούτε έχω τίποτα κατά των ομοφυλοφίλων. Απλώς θα σας πω το εξής, την δική του την υπεράσπιση. Πήγα στο τουρκοκυπριακό έδαφος πλήρωσα έναν Τούρκο να μου κάνει μασάζ και γιαυτό ήμουν γυμνός και ήταν άλλος ένας Τούρκος», είπε ο κ. Βγενόπουλος και συνέχισε λέγοντας πως τα αναφέρει όλα αυτά για να δείξει πως το κατεστημένο στην Κύπρο είναι τόσο σκληρό που η μόνο εφημερίδα που έγραψε ήταν το Πρώτο Θέμα στην Ελλάδα που στις 23 Οκτωβρίου έγραφε «Γκέι Εξπρές του Μεσονυχτίου» είπε ο κ. Βγενόπουλος.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger