E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βαριά «καμπάνα» στο «κτήνος» που έσερνε ένα σκυλί με το μηχανάκι του

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ποινή φυλάκισης δύο ετών και 4000 ευρώ πρόστιμο επέβαλε το δικαστήριο στον 75χρονο που έσερνε μια σκυλίτσα πίσω από το μηχανάκι του στα Ροίτικα της Πάτρας.

Ο 75χρονος επικαλέστηκε λόγους υγείας και δεν προσήλθε καν στο δικαστήριο, στέλνοντας ως εκπρόσωπό του ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ χαρακτήρισε την συμπεριφορά του κατώτερη της μέσης «ανθρώπινης συμπεριφοράς».

Η υπόθεση είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον φιλοζωικών οργανώσεων από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας για να διαμαρτυρηθούν.

Σύμφωνα με το thebest.gr, το πρωί της 24ης Μαρτίου ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να έχει δεμένη από το μηχανάκι του μια σκυλίτσα με ένα κοντό σχοινί και να τη σέρνει στο δρόμο. Το άτυχο σκυλάκι προσπαθούσε μάταια να αντισταθεί. Πίσω της μάλιστα έτρεχε το κουτάβι της κι άλλο ένα αδέσποτο της περιοχής.

Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε, ο 75χρονος δήλωσε ότι απλά ήθελε να το μεταφέρει...

Σημειώνεται ότι η αστυνομία μήνυσε τον ιδιοκτήτη αυτεπάγγελτα και αφαιρέθηκε προσωρινά από την κατοχή του η σκυλίτσα και το κουτάβι της.

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟ ΑΛΛΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΞΤΡΑ ΜΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΩΡΕΣ 17:00 ΜΕ 18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΣ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΙ.ΣΤΟ ΣΗΜΙΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΞΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΔΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger