E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε τη σημαία που κρέμασε ο Δημήτρης Κολλάτος – Τι λέει για το περιστατικό μέσα από το κρατητήριο

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013



Ο γνωστός σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι για προσβολή εθνικού συμβόλου. 

Η σύλληψη έγινε στις 14.40, ύστερα από καταγγελία ότι ο Κολλάτος είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην οδό Λουκιανού 8Α στο Κολωνάκι, μια ελληνική σημαία που απεικόνιζε μια γερμανική μπότα που την πατάει και αφήνει ένα αποτύπωμα από αίμα, ενώ φαινόταν και ο αγκυλωτός σταυρός.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κολλάτος, μέσα από το ΑΤ Συντάγματος «με έχουν αυτή τη στιγμή σε ένα δωμάτιο μόνο μου. Εγώ είχα κρεμάσει μια σημαία ελληνική στην οποία από τη μια πλευρά ήταν η Ακρόπολη με μια γερμανική μπότα να την πατάει και δίπλα στη γερμανική μπότα να υπάρχει ο αγκυλωτός σταυρός. Κάποιοι ειδοποίησαν αστυνομία και εισαγγελέα. Μπήκε ο εισαγγελέας μέσα στο σπίτι μου αλλά εγώ δε τη κατέβασα τη σημαία, μπήκαν οι αστυνομικοί και την κατέβασαν. Τώρα δε ξέρω τι θα γίνει, αν θα μείνω εδώ και αν αύριο θα περάσω αυτόφωρο, δε ξέρω, δε μου λένε. Το θεωρώ γελοίο να μας έχουν κάνει οι Γερμανοί αυτά που μας έχουν κάνει και να τους ενοχλεί η σημαία με μια μπότα γερμανική με τον αγκυλωτό σταυρό. Η Ελλάδα υποφέρει από αυτούς και όχι από εμάς. Κάποιοι από τη γερμανική πρεσβεία ειδοποίησαν και έγινε ότι έγινε, αυτό μου είπαν».

Σύμφωνα με όσα είπαν οι γείτονες, ο σκηνοθέτης κρέμασε σήμερα τη σημαία περίπου στις 12μ. Κοντά στο διώροφο διαμέρισμά του, υπάρχουν πρεσβείες και κάποιος αστυνομικός φρουράς, είδε τη σημαία και αμέσως ειδοποίησε τις αρχές.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Κολλάτου, αλλά εκείνος απουσίαζε, ωστόσο ειδοποιήθηκε ότι τον έψαχναν και επέστρεψε. Όταν είδε την εισαγγελική εντολή, επέτρεψε την είσοδο στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια οι αστυνομικοί κατέβασαν τη σημαία από το μπαλκόνι.

Περίπου 10μ. από το σπίτι του Κολλάτου βρίσκεται η γερμανική πρεσβεία. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger