E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Gamer που πέθανε από καρκίνο «απαθανατίζεται» στο νέο Total War

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013



Ένας παθιασμένος gamer, που πέθανε στην ηλικία των 24 ετών από καρκίνο στο συκώτι, θα αποκτήσει αιώνια φήμη, καθώς θα «ζει» πλέον ως στρατιώτης, στην επόμενη έκδοση της πολύ πετυχημένης σειράς στρατηγικών παιχνιδιών Total War.
Ο Τζέιμς Πεϊν «κλωνοποιήθηκε» για το παιχνίδι Total War: Rome II, και θα αποτελεί έναν από τους πολεμιστές πρώτης γραμμής του ρωμαϊκού στρατού. Ο Πέιν είχε επισκεφθεί την εταιρεία παραγωγής του ηλεκτρονικού παιχνιδιού τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσω του ιδρύματος Willow Foundation, το οποίο οργανώνει εκδρομές και πραγματοποιεί ευχές σε νέους ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες.
Κατά τη διάρκεια που βρέθηκε εκεί, ο Πέιν έπαιξε για λίγο το demo (αρχικό στάδιο) του παιχνιδιού, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, και το προσωπικό τον φωτογράφησε και σκάναρε το πρόσωπό του. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα αυτά, οι σχεδιαστές δημιούργησαν έναν 3D κλώνο του Πέιν, ο οποίος θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη έκδοση του παιχνιδιού.
«Ο σχεδιαστής πήρε μερικές φωτογραφίες από το πρόσωπο του Τζέιμς και δημιούργησε ένα απολύτως τέλειο κλώνο του, ο οποίος θα εμφανιστεί στο Rome II» δήλωσε ο Κρεγκ Λέικοκ, επικοινωνιακός διευθυντής της εταιρείας Creative Assembly.
«Αν και δεν θα έχει την ευκαιρία να παίξει ο ίδιος το παιχνίδι, ο Τζέιμς θα ζει κατά κάποιο μικρό τρόπο μέσα από αυτό. Κάθε φορά που θα παίζω το παιχνίδι, θα μου θυμίζει πόσο ωραίος τύπος ήταν» συμπλήρωσε.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger