E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νεκρός από υπερβολική δόση ο «υπεράνθρωπος» φοιτητής του Γέιλ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013



Ο Αλεκσέι Βέινερ, πρώην φοιτητής του Πανεπιστημίου Γέιλ, που προκάλεσε άφθονο γέλιο και κοροϊδευτικά σχόλια το 2006 με ένα βίντεο που έστειλε ως βιογραφικό στην Wall Street,βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. 
Το βίντεο, με τίτλο «Impossible is Nothing», παρουσίαζε τον καθόλα σοβαρό Βέινερ να προσπαθεί να επιδείξει την σωματική και πνευματική του υγεία, σηκώνοντας βάρη στο γυμναστήριο, παίζοντας εκπληκτικό τένις, χορεύοντας τανγκό με μια ημίγυμνη γυναίκα και σπάζοντας επτά τούβλα με το χέρι του! «Αγνόησε τους χαμένους, δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, την αφοσίωσή σου και την επιμονή σου, και η επιτυχία θα σε ακολουθήσει» δηλώνει με στόμφο ο Βέινερ στο τέλος του βίντεο.
Το βίντεο προωθήθηκε στην Wall Street και αμέσως έγινε διεθνής επιτυχία, με τους New York Times να το χαρακτηρίζουν «Το βιογραφικό που κοροϊδεύτηκε σε όλον τον κόσμο». Και ενώ το βίντεο έγινε ο περίγελος του διαδικτύου, ο Βέινερ δήλωνε πως δεν χαιρόταν καθόλου. «Νιώθω σαν θύμα. Ποτέ δεν θα μπορέσω να βρω δουλειά τώρα» δήλωσε τον Οκτώβριο του 2006 στους Times ο Βέινερ.
Πριν ωστόσο ο Βέινερ γίνει παγκοσμίως γνωστός, είχε ήδη αποκτήσει τη φήμη του παθολογικού μυθοπλάστη. Το 2002, σε μια εκδήλωση του Γέιλ για τους αποφοίτους λυκείων που είχαν εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο, ο Βέινερ άρχισε να λέει στους συμμαθητές του τα πάντα για τα εκπληκτικά του κατορθώματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως είχε διδάξει τένις στους Τζέρι Σάινφελντ και Χάρισον Φορντ και, ακόμη, πως ο ίδιος ο Δαλάι Λάμα τον είχε βοηθήσει να συμπληρώσει την αίτησή του για το Πανεπιστήμιο!

http://www.tuned.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger