E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 27 Ιανουαρίου 2013

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Αν είσαι Κριός, κάποιες καθυστερήσεις σήμερα θα σε απογοητεύσουν, αλλά αν δείξεις υπομονή, θα έρθουν όλα όπως θέλεις. Κυρίως, φρόντισε θέματα του παρελθόντος που σε κρατάνε πίσω και σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και τσακωθείς με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, η ημέρα ευνοεί τις ήρεμες κουβέντες με τον σύντροφό σου, που θα οδηγήσουν στην επίλυση κάποιων προβλημάτων μέσα στη σχέση σας. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, αλλά φρόντισε να έχεις και την κατάλληλη διάθεση. Οι Κριοί που κοιμάστε ακόμη παρέα με την μοναξιά σας, είναι καιρός να ξαναβρείτε το χαμόγελό σας και να φέρετε κοντά σας ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, φίλε Κριέ, για να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει τώρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Λέοντα και να επηρεάζει τα επαγγελματικά σου, χωρίς όμως να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, ευνοούνται και κάθε συναλλαγή θα έχει θετικά αποτελέσματα. Μην ρισκάρεις έντονα, αλλά σκέψου όλες τις προοπτικές.





Ταύρος
21/4-20/5
Η καθημερινότητα σε έχει αποσυντονίσει, αγαπητέ Ταύρε. Καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα και σε ευνοεί, καλό είναι να βρεις λίγο χρόνο να σκεφτείς τι κάνεις και να βάλεις ένα πρόγραμμα στις κινήσεις σου, για να πάψεις να αγχώνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα πρέπει να αντισταθείς σε κάθε ευκαιρία για τσακωμό, που θα προκύψει μέσα στην ημέρα. Άφησε στην άκρη τα νεύρα σου και πέρασε μια ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους Ταύρους που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή τους, δείξε το πιο κοινωνικό σου πρόσωπο και ετοιμάσου για μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις με προοπτικές εξέλιξης. Σκέψου καλά όλες τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Οι επαφές και η επικοινωνία στα επαγγελματικά σου ευνοείται ιδιαίτερα. Όσο για τα οικονομικά σου, μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου, για να τα καταφέρεις χωρίς άγχος.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Ο τρόπους που λειτουργείς και σκέφτεσαι, φίλε Δίδυμε, δημιουργεί πολλά ερωτήματα και ανασφάλειες στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και αυτό σήμερα θα βγει στην επιφάνεια, με όχι και τόσο ευχάριστες συνέπειες για εσένα. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και να εξηγήσεις τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου δεν αισθάνεσαι πολύ καλά, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς η ρουτίνα σε έχει κουράσει. Πάρε λοιπόν εσύ την πρωτοβουλία να κάνεις την έκπληξη και μην τα περιμένεις όλα από τον σύντροφό σου. Ώρα να βγάλεις τον ερωτισμό που κρύβεις βαθειά μέσα σου. Εσείς οι Δίδυμοι που βρίσκεστε σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρετε πως τώρα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Λέοντα και σας ευνοεί, είναι στο χέρι σας να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μη διστάζετε, τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν πλήρως. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου οι υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί και είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις. Μην το βάζεις κάτω και μην απογοητεύεσαι. Με καλό προγραμματισμό, θα τα προλάβεις όλα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν πολύ, αν κάνεις μια διαχείριση που θα σε βοηθήσει.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, θα σε κάνει να αναρωτηθείς για την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σου. Καλό είναι να σκεφτείς τις πράξεις σου, αλλά μην μείνεις μόνο στη σκέψη. Τώρα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα, πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά και οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τίποτα για αργότερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου η ψυχραιμία θα παίξει καταλυτικό ρόλο σήμερα, καθώς κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου μπορεί να σε εκνευρίσουν. Μην χάσεις τον έλεγχο. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, βρες την αισιοδοξία σου, για να περάσεις καλά και να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μπορείς να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Όσον αφορά στις προτάσεις που θα δεχτείς, οφείλεις να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Αλλά ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται έναν σωστό προγραμματισμό, για να έρθουν πάλι σε ισορροπία.




Λέων
23/7-23/8

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, φίλε Λέων, σήμερα τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη και αυτό σε κάνει έρμαιο των καταστάσεων. Φρόντισε να προσγειωθείς και μην παρασυρθείς από κάποια σχόλια, που μπορεί να σου χαϊδεύουν τα αφτιά, αλλά κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις ξεκαθαρίσματα με άτομα του επαγγελματικού σου χώρου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, χρειάζεται προσοχή. Απόφυγε τις συζητήσεις με το ταίρι σου, για θέματα που ξέρεις ότι μπορεί να καταλήξουν σε τσακωμό. Γενικά, η μέρα είναι λίγο ευαίσθητη. Μην προκαλείς! Αν πάλι είσαι από τους Λέοντες που δεν έχουν μόνιμο δεσμό, καλό είναι να βρεθείς με αγαπημένους φίλους και να περάσεις καλά, χωρίς να αγχώνεσαι για το μέλλον. Όλα θα φτιάξουν σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, ο εκνευρισμός από κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε κάνει αντιπαραγωγικό και θα πρέπει να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις τις διάφορες δυσκολίες που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυθείς, γιατί θα ξανακυλήσεις στην οικονομική καταστροφή, που σε φλερτάρει αδιάκοπα το τελευταίο διάστημα. Προσοχή!!!




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, φίλε Παρθένε. Σταμάτα να κοιτάς γύρω σου και να φροντίζεις τους άλλους. Έχεις τα δικά σου προβλήματα, που επιζητούν λύσεις και καλό είναι σήμερα, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα, να ψάξεις τρόπους και μεθόδους να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί ο εκνευρισμός σου είναι εμφανής και δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασύρεσαι σε εντάσεις. Οι Παρθένοι που είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε και να διώξετε την μοναξιά μια και καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εξελίξεις. Μην φοβηθείς το ρίσκο και προχώρα ακάθεκτος στην υλοποίηση των στόχων σου. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές, γιατί μπορείς να βρεθείς ζημιωμένος. Άφησε τις αποφάσεις που αφορούν στην οικονομική σου κατάσταση, για κάποια άλλη στιγμή.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στα πράγματα. Θα κάνεις διάφορες συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους, που θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα για κάθε σου κίνηση. Το καλό είναι ότι αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τις δυσκολίες και τις αντιμετωπίζεις κατάλληλα. Συνέχισε έτσι, για να φτάσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, καλό είναι να αλλάξεις σύντομα τη στάση σου απέναντι στον άνθρωπό σου, γιατί η πίεση που μεταφέρεις στη σχέση σου δημιουργεί προβλήματα. Ηρέμησε και πέρνα καλά, αλλιώς τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να οδηγηθούν σε τέλμα. Οι Ζυγοί που δεν έχετε ακόμη βρει το άλλο σας μισό, μάλλον θα πρέπει να εντάξετε στο αυστηρό σας πρόγραμμα και λίγο χρόνο για… φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, θα σου δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που έχεις εδώ και καιρό. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα σε αυτό, γι’ αυτό μην τους αποκλείεις. Στα οικονομικά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάτι έξτρα, για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα, φίλε Σκορπιέ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Λέοντα, σου δίνει τα εφόδια να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος, που είχες αφήσει άλυτα εδώ και καιρό. Μην αναβάλεις αυτές τις λύσεις, για να προχωρήσεις άνετα στα σχέδιά σου. Όπως και να έχει, απόφυγε τις εντάσεις και διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, οι αμφιβολίες είναι αυτές που θα δημιουργήσουν σύννεφα πάνω από τη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι. Οι αδέσμευτοι πάρτε τα πάνω σας, γιατί η γοητεία σας φέρνει φλερτ σήμερα, που μπορεί να καταλήξουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Σκορπιέ, τα επαγγελματικά σου κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση και λύνοντας τα ζητήματα του παρελθόντος, προχωράς τα μελλοντικά σου σχέδια. Μίλα με συνεργάτες σου, γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε καλύτερη φάση, όσο αποφασίζεις να κάνεις κάτι γι’ αυτά.





Τοξότης
23/11-21/12

Είναι καιρός να δεις την πραγματικότητα κατάματα και να σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, φίλε Τοξότη. Είναι κάποια άτομα που θέλουν το καλό σου και κάποια που σε σαμποτάρουν διαρκώς. Απόφυγε τη συναναστροφή με αυτούς τους ανθρώπους και γενικά, αντιμετώπισε τις καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν καλά, πιο δραστικά και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για να πάει πιο μπροστά η σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις ως προς το τι ζητάς από τον σύντροφό σου. Μίλα μαζί του, αλλά πρώτα ξεκαθάρισε μέσα σου τι θέλεις. Οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος, για να πάτε μπροστά τη ζωή σας. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου είναι αρκετές οι εξελίξεις και λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, πρέπει να τις χειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό. Σκέψου καλά όλα τα ενδεχόμενα, πριν δώσεις απάντηση σε κάποιες προτάσεις. Τα οικονομικά σου, πάντως, πηγαίνουν καλύτερα, αφού υπάρχουν προοπτικές να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήνεις ευκαιρίες να περνάνε, χωρίς να τις εκμεταλλευτείς.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει λίγο κουρασμένο, αγαπητέ Αιγόκερε. Προσπάθησε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστείς και απόφυγε τις δραστικές κινήσεις τώρα, που το μυαλό σου είναι κάπως θολωμένο και η κρίση σου δεν είναι σωστή. Αν χρειαστεί, φρόντισε να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε προβληματίζουν αρκετά ζητήματα, φίλε Αιγόκερε, αλλά είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζεις. Αν μπορέσεις να δώσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο στη σχέση σου, θα δεις ότι η καθημερινότητά σου θα αλλάξει. Οι Αιγόκεροι που δεν έχετε σχέση, μην αρνηθείτε προσκλήσεις από φίλους. Βγείτε έξω και αφήστε το μυαλό σας να ξεφύγει, από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου έχεις μείνει λίγο πίσω στα σχέδιά σου. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να προχωρήσουν όλα όπως τα θέλεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή. Μπορείς να τα ξαναφέρεις σε μια ισορροπία, αλλά θα χρειαστεί έντονη προσπάθεια.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η μέρα, με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ήλιο να κινούνται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Υδροχόε, σου χαρίζει την εύνοιά της σε οποιοδήποτε ξεκίνημα σκέφτεσαι να κάνεις αυτήν την περίοδο. Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, ώστε να ελευθερώσεις το πεδίο και να πας την ζωή σου εκεί που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, για να περάσεις καλά θα πρέπει να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στη σχέση σου και να κρατήσεις την πίεση μακριά από αυτή. Αλλά ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τη διασκέδασή σου. Σύντομα θα γνωρίσεις κάτι που σε ενδιαφέρει. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, η μέρα ευνοεί τις αλλαγές, αλλά για να φτάσεις στους στόχους σου, ίσως θα πρέπει να υποχωρήσεις σε κάποια ζητήματα. Μην παρασύρεσαι από το άγχος σου και κάνεις κινήσεις πανικού, κυρίως στα οικονομικά σου. Φέρσου ώριμα και σκέψου τις συνέπειες των πράξεών σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετές καθυστερήσεις θα προκύψουν σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και θα σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, αλλά εσύ πρέπει να μην δώσεις καμία σημασία και να μην απογοητευτείς. Επέμεινε στις προσπάθειές σου και θα δεις ότι η υπομονή θα σε ανταμείψει σύντομα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, συγκράτησε τα νεύρα σου και απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν στα προβλήματα της σχέσης σου. Μίλα ήρεμα και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς με τον σύντροφό σου. Οι Ιχθείς που πίνετε καφέ με την μοναξιά σας, δείτε με μεγαλύτερο ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις, για να οδηγηθείτε στη γνωριμία που θέλετε. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλά και κάποια νέα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση προς το καλύτερο. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, φέρσου με ωριμότητα και μην ξοδεύεις αλόγιστα, για να βάλεις πάλι μια σειρά και να ησυχάσεις.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger