E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!!!! Περισσότερες αποδείξεις από καθηγητή στηριζόμενος στην γενετική!!(Αποκαλυπτικό βίντεο)

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013




Από GBAL.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΡΑΝΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ 6 ΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!

Μία ακόμη επιστημονική απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Η ανθελληνική προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα ΜΜΕ και τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο, δεν θα πρέπει τελικά να περάσει και είναι καθήκον όλων μας. 
Πολλοί καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Τα ΜΜΕ χλευάζουν κάποιον που ακφράζεται δημόσια και υποστηρίζει ότι είμαστε ίδιοι με τουσ αρχαίους προγόνους μας, λες και θέλουν να συνεχίσουν το "έργο" του Φαλμεράιερ. Έτσι φθάσαμε στο σημείο, το θέμα αυτό να είναι ταμπού για τους περισσότερους Έλληνες και όποιος το αναφέρει, εκτός από την χλεύη των άλλων, εισπράττει και τον χαρακτηρισμό του εθνικιστή, στην καλύτερη περίπτωση, ή του φασίστα στην χειρότερη!!!!
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι Κινέζοι δάσκαλοι και καθηγητές δίδασκαν ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων και πόσοι από αυτούς θα πήγαιναν στα στρατόπεδα εργασίας ή στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Στα μέσα Φεβρουαρίου 2013 δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ότι Ελληνίδα (??) καθηγήτρια στη Β’ Γυμνασίου εξοργισμένη φώναζε στους μικρούς μαθητές της ότι είναι ανοησία να πιστεύουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και του μεγάλου Αλεξάνδρου.

Και όταν κάποιοι από τους μαθητές της ανέφεραν την έρευνα του καθηγητή μοριακής βιολογίας, κ. Τριανταφυλλίδη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η μεγάλη αυτή καθηγήτρια που παρεμπιπτόντως δίδασκε γεωγραφία, άστραψε και βρόντηξε και είπε επι λέξη: «Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα. Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα».

Στο βίντεο που θα δείτε, από την εκπομπή της κας Φλέσσα "Στα Άκρα", ένας άλλος καθηγητής , ο κ. Παπαγρηγοράκης στηρίζει την έρευνά του σε γενετική και σε σύγκριση κρανίων νεοελλήνων και αρχαίων Ελλήνων.

Είναι πολύ σημαντικό να δείξετε αυτό το άρθρο και το βίντεο σε όσους περισσότερους εκπαιδευτικούς μπορείτε, αναρτήστε το στο facebook και προωθήστε όπως και όπου μπορείτε. ΝΑΙ, αποδεικνύεται ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και ας μην ντρεπόμαστε πλέον να το λέμε δυνατά και παντού.

Δείτε το αποκαλυπτικό Βίντεο!!!!

http://www.analystsforchange.org/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger