E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πνίγηκε στο αίμα της η Κιμ Καρντάσιαν!

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013



Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) δοκίμασε μια νέα τεχνική «καλλωπισμού» της οποίας το όνομα και μόνο προκαλεί ανατριχίλα.

«Βαμπιρίστικος καθαρισμός» (σε ελεύθερη απόδοση το ‘vampire facial’) λέγεται η νέα τεχνική ομορφιάς που διεθνώς είναι γνωστή ως PRP (Platelets Rich Plasma) και βασίζεται στις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος.

Η θεραπεία –φυσικά- κινηματογραφήθηκε για ένα επεισόδιο της σειράς «Kourtney and Kim Take Miami» και το κοινό παρακολούθησε σε όλο της το μεγαλείο όλη τη διαδικασία.

Μια τεράστια βελόνα τράβηξε αίμα από το μπράτσο της Κιμ, το αίμα μπήκε σε ειδική συσκευή διαχωρισμού αιμοπεταλίων τα οποία στη συνέχεια οι γιατροί εκχύθηκαν ξανά στο πρόσωπό της με κάποιο είδους βελονισμού.

Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον φρικιαστικό στην όψη και η 31χρονη Καρντάσιαν απεφάνθη ότι »αν είναι έτσι και το λίφτινγκ δεν θα κάνει ποτέ». Καλά, Κιμ, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.

Πάντως, ύστερα από συμβουλές των γιατρών η έγκυος Κιμ καλά θα κάνει να χαλαρώσει λίγο και να ξεκουραστεί γιατί το καμπανάκι άρχισε να χτυπά.

Όσο για τη συγκεκριμένη -ανατριχιαστική- θεραπεία; Υποθέτουμε, ή μάλλον ελπίζουμε- ότι έγινε πριν μείνει έγκυος, ή αν όχι, να είχε τη συμβουλή του γιατρού της για παν ενδεχόμενο!!!!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger