E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Μαρτίου 2013

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Βρες χρόνο σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της ζωής σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, η επικοινωνία με το ταίρι σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία, για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα η γοητεία που εκπέμπεις θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, η δουλειά σου πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, διότι θα προκύψουν κάποιες έκτακτες δαπάνες.



Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, σε ευνοεί για να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε ταλαιπωρούσαν. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, είναι σε μια καλή μέρα και η σχέση σου σε γεμίζει με ερωτική διάθεση. Δείξε τα συναισθήματά σου απλόχερα και αποδέξου την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου, για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς με την εξέλιξη των πραγμάτων. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκοπεύεις να πάρεις, γιατί χρειάζονται αρκετή σκέψη και καλό προγραμματισμό.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Φίλε Δίδυμε, αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αρνείσαι την πραγματικότητα, καλύτερα να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. H δυναμικότητά σου σήμερα, θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου, χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός σήμερα. Δεν θα σου βγει σε κακό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, γιατί έκτακτα έξοδα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, εκμεταλλεύσου τη δυναμική σου διάθεση και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς στα ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, οι κοινωνικές σκοπιμότητες απαιτούν έξυπνους ελιγμούς στην συμπεριφορά σου και στην ερωτική σου ζωή θα σου ζητηθεί να κάνεις μία “θυσία”.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν καλά, φίλε Καρκίνε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις, για να νιώσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Κρόνο είναι επικίνδυνη και μπορεί να σε οδηγήσει σε ατέρμονες καταστάσεις. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Καρκίνος, αξιοποίησε το σημερινό βράδυ για μια έξοδο με φίλους, που θα σε χαλαρώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στην δουλειά σου, ξεμπέρδευε μια και καλή σήμερα με κάποιες εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί αλλιώς, στο μέλλον θα τις βρεις μπροστά σου σαν εμπόδιο. Γενικά, φρόντισε να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές, που αφορούν στο εισόδημά σου.





Λέων
23/7-23/8

Καλύτερα σήμερα, φίλε Λέων, να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η μέρα σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, θα μπορέσεις σήμερα να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που δεν κάνεις σωστά στην προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και προσπάθησε να το διορθώσεις άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου, με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις σύντομα να νιώσεις καλύτερα.




Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε, σου δίνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ειδικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και σου φεύγει ένα μεγάλο άγχος. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση που θα παρουσιαστεί..

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσει τη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις ακόμη τη μοναξιά, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με ερωτικό σκοπό…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος, και οι νέες συνεργασίες ή επαφές θα σου αποδώσουν άμεσα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά μην προβείς σε καμιά συμφωνία, πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα.





Ζυγός
23/9-22/10

Ξεκίνησε την ημέρα σου δυναμικά, αγαπητέ Ζυγέ, και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, τα αισθηματικά σου μπορούν να σε αποζημιώσουν στο τέλος της ημέρας, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις σήμερα από τον σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα. Δείξε κι εσύ με την σειρά σου την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι αδέσμευτοι, ίσως θα πρέπει να δείχνετε πιο ανοιχτοί και διαθέσιμοι, για να γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά να σας ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορούν σήμερα να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο, για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου, που εξακολουθούν να είναι πολλά.





Σκορπιός
23/10-22/11

Οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται.

Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας, σας δίνουν μια έγκυρη απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788 ή στείλτε τώρα ΝΕΦΕΛΗ στο 54757 για να έχετε μια άμεση πρόβλεψη για τα αισθηματικά σας με 1 sms το κινητό σας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις δυσάρεστες συζητήσεις σήμερα. Εσύ που είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάποια σχέση, να ξέρεις πως η σημερινή μέρα ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σου αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά, το κλίμα είναι ερωτικό!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ψυχραιμία, φίλε Σκορπιέ, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης, που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.




Τοξότης
23/11-21/12

Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Τοξότη, τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται ραγδαία και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς, για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Δευτέρα σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, η μέρα θα είναι αρκετά έντονη και αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, μπορεί να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Μην πεις ή κάνεις πράγματα, που δεν θα μπορείς να πάρεις πίσω. Αν δεν είσαι σε σχέση, εκμεταλλεύσου τη σημερινή βραδιά για ξεκούραση ή χαλάρωση παρέα με καλούς φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Τοξότη, και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Απόφυγε τις κινήσεις που οφείλονται στον πανικό και όχι στην ώριμη σκέψη. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιό σου, φίλε Αιγόκερε, και αυτό λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Καλό είναι να αποφύγεις τη μελαγχολία και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές στους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου και να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα διώξουν τις αμφιβολίες του. Μην παραμελείς τη σχέση σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις αργότερα. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, οι συνεργασίες σου θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Είναι μια καλή μέρα για νέα ξεκινήματα, που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα, φίλε Υδροχόε, μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση, όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου λοιπόν τα προβλήματα και πέρνα όσο καλύτερα και αγαπησιάρικά γίνεται με τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, συναντήστε τα αγαπημένα σας άτομα και μην παρασυρθείτε απόψε σε γνωριμίες, που δεν είστε σίγουροι ότι σας γεμίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα κάνε ξεκαθαρίσματα ακόμα και στη δουλειά σου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις περιορισμού των εξόδων, για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει.




Ιχθείς
20/2,20/3

Καλύτερα σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέριά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Οι πλανήτες σε ευνοούν να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ που δεν μπορείς άλλο να ανεχτείς την μοναξιά σου, απόψε φρόντισε να περάσεις μια όμορφη βραδιά με αγαπημένους φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και κάποιες ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου δεν θα λείψουν και θα σε αναζωογονήσουν.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger