E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιαγιά σκότωσε τον εγγονό της, τη στιγμή που καλούσε το 100 για βοήθεια!

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013




Ένα σοκαριστικό έγκλημα έλαβε χώρα στην επαρχία Όουκλαντ της Καλιφόρνια, όπου μία γιαγιά σκότωσε τον εγγονό της, ο οποίος μάλιστα πήρε τηλέφωνο στην άμεση δράση για να ζητήσει βοήθεια, τη στιγμή που η γυναίκα τον πυροβολούσε ξανά και ξανά!
Η Σάντρα Λέιν κατηγορείται για τη δολοφονία πρώτου βαθμού του εγγονού της, Τζόναθαν Χόφμαν, και οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια. Η 75χρονη γυναίκα πυροβόλησε μία φορά τον εγγονό της, ο οποίος αμέσως κλείστηκε στο δωμάτιό του και κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια. Την ώρα που ο 17χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο, η γιαγιά του τον πυροβόλησε ξανά στο στομάχι, σκοτώνοντάς τον.
Ο συνήγορος υπεράσπισης της Λέιν, Τζερόμ Σαμπότα, υποστήριξε πως ο 75χρονη γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση αυτοάμυνας, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από τον εγγονό της, οι εξετάσεις του οποίου κατέδειξαν την ύπαρξη “συνθετικής μαριχουάνας” στον οργανισμό του. Η αυτοψία του 17χρονου αγοριού έδειξε πως είχε πυροβοληθεί πέντε φορές – τρεις στο στήθος, μία στο στομάχι και μία στο αριστερό του χέρι.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο άνθρωποι έχουν απασχολήσει τις Αρχές. Δύο μήνες νωρίτερα, αστυνομικοί είχαν κληθεί στο σπίτι τους, καθώς η Λέιν είχε καλέσει τρομοκρατημένη την άμεση δράση, υποστηρίζοντας πως δεν ήξερε τί να κάνει με τον εγγονό της, ο οποίος της φώναζε και ήταν εκτός ελέγχου. Καμία σύλληψη δεν είχε συμβεί εκείνη τη μέρα.
“Η Λέιν δεν είναι δολοφόνος. Ήταν φοβισμένη και ένιωθε πως δεν της είχε απομείνει κάποια άλλη επιλογή. Για ποιον άλλο λόγο να τον πυροβολούσε. Είναι μία τραγική υπόθεση” δήλωσε ο Σαμπότα στο δικαστήριο, τη στιγμή που η 75χρονη γυναίκα είχε πλαντάξει στο κλάμα, στο ειδώλιο του κατηγορουμένου.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger