E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μόνο με την αγορά κουπονιού θα επιτρέπεται το sex στη Βουλγαρία!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013



Ο ιδιόρρυθμος ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος της Δούμας Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι «ξαναχτύπησε». 

Όπως ανέφερε, το νομοσχέδιο για το κάπνισμα, για το οποίο η ρωσική κάτω βουλή θα προχωρήσει την προσεχή Τρίτη στην τρίτη και τελική ανάγνωση του, θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληρό, προσθέτοντας ότι θα πρέπει επίσης να περιοριστούν η υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και το υπερβολικό... σεξ(!)

Το νομοσχέδιο προτείνει την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσια κτίρια, σχολεία και πανεπιστήμια, νοσοκομεία, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς αλλά και δίπλα σε σταθμούς του μετρό.

«Χρειαζόμαστε μια διαφορετική φόρμουλα: το κάπνισμα πρέπει να απαγορευθεί παντού, εκτός από το αυτοκίνητο σας αν κλείσετε όλα τα παράθυρα, καθώς και στο διαμέρισμά σας, αν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί. Κλείστε όλα τα παράθυρα και αυτοδηλητηριαστείτε», δήλωσε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μέχρις εδώ καλά θα πει κανείς. Αλλά μετά ο ρώσος πολιτικός πήρε... φόρα: «Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο(!) μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων, ή κουπονιών» πρόσθεσε ο Ζιρινόφσκι.

«Οι άνθρωποι (σσ. στη Ρωσία) κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;» διερωτήθηκε. Για ποσοστώσεις στην αυτοϊκανοποίηση ο ρώσος πολιτικός ηγέτης πάντως δεν είπε τίποτε...

Όχι πια (συχνό) σεξ λοιπόν, μόνο... κουπόνια!

Πηγή: skai.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger