E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πουλάνε κιόλας στο ίντερνετ κομμάτια από τους μετεωρίτες στην Ρωσία

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013


Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να πέσουν οι μετεωρίτες στην Ρωσία και να προκαλέσουν καταστροφές, ωστόσο κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν εύκολο και γρήγορο χρήμα.
Λίγες ώρες μετά το φαινόμενο στο διαδίκτυο έκαναν την εμφάνισή τους αγγελίες όπου διάφοροι πουλούσαν κομμάτια των μετεωριτών που συνέλεξαν. Τα θραύσματα σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Moscow Times, πωλούνται για 500 περίπου ρούβλια, 12 ευρώ δηλαδή. Ένας από τους πωλητές λέει χαρακτηριστικά: «Το πουλάω γιατί δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε. Εχει αρκετές γρατζουνιές αλλά γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση».
Μια εικόνα του «κομματιού μετεωρίτη» προς πώληση υπάρχει στο τμήμα των κοσμημάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος Avito.ru.
Οι πωλήσεις αυτές εμφανίστηκαν στο ίντερνετ παρά τις προειδοποιήσεις να μην αγγίξει κανείς τα κομμάτια του μετεωρίτη. Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ έγραψε στο twitter ότι οι αρχές τον προειδοποίησαν να μην ακουμπήσει τα κομμάτια. «Προειδοποιούν τα Ουράλια ότι δεν υπάρχει ακτινοβολία αλλά δεν πρέπει να ακουμπήσει κανείς τα κομμάτια. Πιθανή τοξική μόλυνση», έγραψε.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger