E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μα πού το βρήκες; Όταν η Πάολα φωτογραφιζόταν γυμνή και έγκυος

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013



Κι ενώ εμείς ψάχνουμε ποια το έκανε πρώτη στο εξωτερικό, η Πάολα μας βάζει τα γυαλιά. Φωτογραφήθηκε έγκυος και γυμνή στα 19 της.

Λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα, η Πάολα Φωκά φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό "Sunday" που κυκλοφορούσε με την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης "Αγγελιοφόρος της Κυριακής". Το 2002 κι ενώ μετρά ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι η 19 ετών τότε Πάολα ετοιμαζόταν για την πρώτη δισκογραφική δουλειά της. Μένει στη Θεσσαλονίκη και σε κάθε βραδινή της εμφάνιση γίνεται χαμός...

Το 2002 κι ενώ μετρά ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι η 19 ετών τότε Πάολα ετοιμαζόταν για την πρώτη δισκογραφική δουλειά της



"Θέλαμε ένα χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο και σκεφτόμασταν να φωτογραφίσουμε κάποια επώνυμη σαν Μαdonna ( Παναγία). Η Πάολα Φωκά λοιπόν, όπως την ξέραμε στη Θεσσαλονίκη, ήταν η κοπέλα για την οποία παραμιλούσε όλη η πόλη και γινόταν απίστευτες καταστάσεις στο μαγαζί που τραγουδούσε. Της το προτείναμε και δέχτηκε και μάλιστα ήταν και απίστευτα συνεργάσιμη και γλυκιά" δηλώνει στο tvshow ο Γιώργος Τούλας, διευθυντής τότε του "Sunday".
Ο στιλίστας Άρης Γεωργιάδης και ο φωτογράφος Μάκης Παναγιώτου επιμελήθηκαν την φωτογράφηση που συζητήθηκε όσο λίγες εκείνη την εποχή.

Η Πάολα με την κόρη της σήμερα



Πηγή: tvshow

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger