E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2013

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη, αγαπητέ Κριέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται περισσότερο στα χέρια σου. Αν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.





Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, εκμεταλλεύσου αυτό το Σάββατο για να οργανωθείς καλύτερα και να προγραμματίσεις πιο σωστά το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας, γιατί θα έχεις πολύ μεγάλο φόρτο και πρέπει να προνοήσεις κατάλληλα. Κατά τα άλλα, η μέρα θα είναι ξεκούραστη και ήρεμη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθεις λίγο πιο αισιόδοξα. Φρόντισε λοιπόν να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου, είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, φίλε Ταύρε, αλλά με τις ικανότητες που έχεις, εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα. Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, μπορείς να απολαύσεις ένα ήρεμο και χαλαρό Σάββατο, καθώς τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Φρόντισε λοιπόν να συναντήσεις άτομα με τα οποία περνάς καλά και να διασκεδάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή επικρατεί ηρεμία, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις καλή διάθεση. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν βελτίωση, έστω κι αν ακόμη αυτό δεν φαίνεται, αφού οι υποχρεώσεις σου είναι ακόμη πολλές.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, είναι πολύ καλή γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και νιώθεις ότι τα άγχη, που σε είχαν βάλει σε πανικό, μένουν πίσω σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ηρεμία και την ψυχραιμία σου για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά κι επιπόλαια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δε χρειάζεται τίποτε περισσότερο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, καθώς απόψε θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.




Λέων
23/7-23/8

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει με αρκετά καλή διάθεση, φίλε Λέων, και με περίσσια όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα και δραστηριότητες. Μην αμελήσεις την ξεκούρασή σου όμως και αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου στην οικογένειά σου. Πάν μέτρον άριστον!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε αυτό το Σαββατοκύριακο που ξεκινά με τον σύντροφό σου ή, αν είσαι μόνος, με αγαπημένους φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά, αγαπητέ Λέων, και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.





Παρθένος
24/8-22/9

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, φίλε Παρθένε, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνετε μαζί πράγματα, που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το Σάββατό σου. Αν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται, αγαπητέ Παρθένε. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Ηρέμησε λίγο, για να νιώσεις καλύτερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Ξεκινάει ένα Σαββατοκύριακο που πρέπει να το χαρείς, φίλε Ζυγέ! Η σημερινή διάθεσή σου είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως, αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να κάνεις σήμερα συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε βγάλει από τη μοναξιά πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δεις πώς εξελίσσονται τα πράγματα, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις μείωσης εξόδων και πρέπει να βιαστείς να το κάνεις, πριν μείνεις… πανί με πανί!!!




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα καταφέρνεις να δείξεις την δυναμική σου πλευρά, αγαπητέ Σκορπιέ, και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου και στο μέλλον σου. Αν κάνεις τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Σήμερα λοιπόν, μπορείς να δεις κάποια από τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά σωματικά κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα πάει αρκετά καλά τη σημερινή ημέρα, φίλε Τοξότη, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο και να σε ευνοεί. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, να θυμάσαι πως αυτό το βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, με θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο χαλαρά γίνεται και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου, για τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που θα βελτιωθούν οι συνθήκες, να συμπεριφερθείς ανάλογα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα, αγαπητέ Αιγόκερε. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Η θέση του Άρη και του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει το κλίμα μεταξύ σας εκρηκτικά παθιασμένο. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, άνοιξε την αγκαλιά σου, να υποδεχτείς ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα το γνωρίσεις τελείως ξαφνικά, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τον Ταύρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται και να βάλεις τις βάσεις, για να δρομολογήσεις τα νέα σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια μικρή βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά, φίλε Υδροχόε. Πρέπει να σκεφτείς με ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις την εξυπνάδα που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς έχεις την ικανότητα να τα ξεπερνάς όλα, με τις αποτελεσματικές ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου χαρίσει έντονο ρομαντισμό και ερωτισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σήμερα καλύτερα να αποφύγετε κάποιους επίδοξους εραστές που σας τάζουν λαγούς με… πετραχήλια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα τα πας πολύ καλά και θα βρεις λύσεις, σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Προσπάθησε να σκεφτείς τις διεξόδους που έχεις με καθαρό μυαλό και μην εμπιστεύεσαι στον οποιονδήποτε τα σχέδιά σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προστατέψεις τη θέση σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο, που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η Σελήνη, που κινείται και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, και ο Άρης από το ζώδιό σου, αγαπητέ Ιχθύ, που πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σε φέρνουν πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως, να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς σήμερα να συζητήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, να καταστρώσετε τα κοινά σας σχέδια και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Το ζητούμενο είναι μόνο να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου και από ό,τι ή όποιον σε κρατάει πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να μιλήσεις με τους ανωτέρους σου για τις ιδέες που έχεις σχετικά με το αντικείμενο σου και αυτοί με την σειρά τους, θα σου δείξουν την απαιτούμενη σημασία που χρειάζεται, για τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν αναλόγως. Τα οικονομικά σου είναι λίγο στάσιμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεσαι. Το θέμα είναι ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις οφειλές σου και πλέον μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger