E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

PlayStation 4: Πόσο θα μας κοστίσει;

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013



Προσιτές τιμές σκέφτεται η Sony ...

Μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες πριν την αποκάλυψη του PlayStation 4 από την Sony και δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Times αναφέρεται σε "εσωτερικά έγγραφα της Sony" τα οποία έχουν καταγράψει μια αρχική τιμή της κονσόλας στις 300 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 350 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το PlayStation 3 είχε λανσαριστεί στην Αγγλία στις 425 λίρες που μεταφράστηκαν την εποχή εκείνη σε 600 ευρώ για την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο τεχνολογικός συντάκτης της The Times, Murad Ahmed, διευκρινίζει ότι η τιμή αυτή αφορά μόνο την Αγγλία και δεν είναι μετατροπή συναλλάγματος από την ιαπωνική. Πριν από λίγες ημέρες, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ιαπωνική εφημερίδα Ashai Shimbun δήλωνε ότι η τιμή της κονσόλας θα κυμαινόταν στα 40.000 γιεν (270£ δηλαδή 313€), εκτίμηση που είναι αρκετά κοντά σε αυτή των The Times.

Περισσότερες πληροφορίες για το PlayStation 4 και το DualShock 4 αναμένουμε αυτή την Τετάρτη στην παρουσίαση της Sony, όπου σύμφωνα με πληροφορίες φημολογείται ότι θα υπάρξει μια επίσημη παρουσίαση της κονσόλας. Το event θα λάβει χώρα την Τετάρτη ώρα 18:00 Νέας Υόρκης (01:00 ξημερώματα Πέμπτης για την Ελλάδα). Κάντε εγγραφή στο newsletter της Sony ώστε να ενημερωθείτε για τα νεότερα.

Δείτε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες του PlayStation 4 dev kit και του DualShock 4.

Αλήθεια, εσείς μέχρι πόσα θα μπορούσατε να δώσατε για να αγοράσετε το PlayStation 4 από την πρώτη κιόλας ημέρα;

whos.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger