E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Χουρέμ του Σουλεϊμάν όπως δεν την έχει ξαναδεί! Φωτογραφίες από τη ζωή της γοητευτικής ηθοποιού

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Από τις πιο δυνατές προσωπικότητες του δημοφιλούς σήριαλ του Αntenna, είναι σίγουρα η πανέμορφη σουλτάνα Χουρέμ η οποία έχει κάνει το σουλτάνο να την ερωτευτεί με πάθος και να της συγχωρεί κάθε της λάθος!

Ποια είναι όμως η ηθοποιός που ενσαρκώνει τη παλλακίδα που κατάφερε να γίνει η νόμιμη σύζυγος του Σουλεϊμαν; Η Μεριέμ Σάρα Ουζερλί, γεννήθηκε στη Γερμανία, τον Αύγουστο του 1983 από Τούρκο πατέρα και Γερμανίδα μητέρα. Σπούδασε υποκριτική στο Αμβούργο και εκπαιδεύτηκε οκτώ ολόκληρους μήνες πριν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη παραγωγή της Τουρκίας "Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής".

Η Μεριέμ δεν ήξερε καλά τη γλώσσα όπως άλλωστε και η ηρωίδα της σειράς οπότε η προφορά της - που δεν ήταν πολύ καλή- αποδείχθηκε ατού για την επιτυχία της στο ρόλο. Όταν τελικά τον κέρδισε παράτησε την ζωή της στην Γερμανία και μετακόμισε στην Τουρκία. Mέσα σε λίγους μήνες ήξερε τα τούρκικα άπταιστα. 

Η Μεριέμ, λατρεύει να κάνει βόλτες στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης με τον σύντροφό της, τα αγαπημένα της φαγητά είναι τα μακαρόνια και το κεμπάπ, αγαπάει το κολύμπι ενώ η ομάδα που υποστηρίζει είναι η Γαλατά Σαράϊ.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή και την καθημερινότητά της όπως δεν την έχουμε δει ποτέ στο σήριαλ...








http://www.aniwthoi.net


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger