E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πόσο ψώνιο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Δείτε τι έχει σπίτι του ο τύπος...

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Είτε ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε ως της Ρεάλ Μαδρίτης και της
Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει μερικά καταπληκτικά γκολ και έχει ξελασπώσει την ομάδα του πάρα πολλές φορές. 

Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που τον θεωρούν μεγάλο ψώνιο. Και ο ίδιος τους δικαιώνει τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο.

Από τον τρόπο που μιλάει στους συμπαίκτες του και τους διαιτητές, μέχρι το στυλ που ντύνεται και περπατάει, όλα φωνάζουν πάνω στο Ρονάλντο «είμαι ο καλύτερος». Και τώρα έρχεται και ο αρχιτέκτονάς του να το επιβεβαιώσει αυτό.

Ο Γιοακίν Τόρες, ο οποίος έχει σχεδιάσει την έπαυλη που μένει ο άσος της Ρεάλ, αποκάλυψε ότι Ρονάλντο «έχει κρεμάσει σε έναν τοίχο ένα ημίγυμνo πορτραίτο του. Το σπίτι του είναι σαν βασίλειο». Πάντως δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που την έχει ψωνίσει με τον εαυτό του. Ο άσος της Μάντσεστερ Νάνι έχει στο σπίτι του ένα άγαλμά του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ!


koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger