E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δες γιατί ο Καπουτζίδης παραλίγο να τις… φάει από έξαλλο οδηγό αυτοκινήτου!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013



Είναι για πολλούς ένα από τα πλέον συμπαθή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει, όμως και εκείνος τις άσχημες στιγμές στη ζωή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του, πως παραλίγο να φάει ξύλο από έναν εξαγριωμένο οδηγό!
Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό, οδηγούσε αφηρημένος με αποτέλεσμα να παραβιάσει σήμα stop στον δρόμο. Έτσι, συγκρούστηκε, ελαφρώς, με ένα διερχόμενο αμάξι. Παρά το γεγονός πως κατέβασε το παράθυρό του και αναγνωρίζοντας το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη από τον έτερο οδηγό, εκείνος δεν θέλησε να αφήσει τα πράγματα να… περάσουν έτσι απλά!
Η συνέχεια; Ακολουθούσε διαρκώς το αμάξι του Καπουτζίδη, ενώ ήταν εμφανές πως δεν είχε και τις καλύτερες προθέσεις. Όταν, λοιπόν, κατάφερε να τον φτάσει, κατέβασε το παράθυρό του.Τότε ήταν και που αναγνώρισε το πρόσωπου του δημοφιλούς ηθοποιού. Για καλή του τύχη, αυτό του έκανε πολύ καλό, αφού ο εξαγριωμένος οδηγός είπε: «Ααα… ο Καπουτζίδης είσαι; Όχι, ρε φίλε… Συγνώμη. Είδες πώς μας έχουν κάνει;». Και έτσι, απλά τον άφησε να φύγει.
Το παραπάνω περιστατικό εξομολογήθηκε ο ίδιος σε περιοδικό, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως τον έκανε να νιώσει πολύ χαρούμενο, καθώς η συμπάθεια προς το πρόσωπό του από τον συγκεκριμένο οδηγό ήταν εμφανέστατη.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger