E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο απόλυτος οδηγός: Δες ποια είναι η σωστή απάντηση στα ερωτήματα των γυναικών!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013



Αν ψάχνετε έναν οδηγό για τη «σωστή απάντηση» σε κάθε… επικίνδυνο ερώτημα που σας θέτει η σύντροφός σας, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω έρευνα.


Σε δημοσκόπηση που έγινε σε πάνω από 2.500 Βρετανίδες, έγιναν οι μεγάλες αποκαλύψεις για το τι είναι εκείνο που θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες.

Σχετικά με την συχνότατη ερώτηση που σας θέτουν οι σύντροφοι ή οι σύζυγοί σας για το αν πιστεύετε ότι έχουν παχύνει και πως χρειάζονται δίαιτα, τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.
Η απάντηση «Φυσικά και όχι!» φαίνεται πως δεν της πείθει καθόλου, είτε την έχετε κοιτάξει πριν της δώσετε την απάντηση, είτε όχι. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το 43%, αυτό που θέλουν να ακούσουν οι γυναίκες εκείνη τη στιγμή, είναι λόγια συμπαράστασης. Η καλύτερη απάντηση που πρέπει να έχετε τη φαρέτρα σας, λοιπόν, είναι: «Αν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις, θα κάνω και εγώ για συμπαράσταση!».
Επίσης, αν η κοπέλα σας προσφερθεί να πληρώσει για το δείπνο που μόλις είχατε, μην πέσετε στην παγίδα και συμφωνήσετε! Μόνο το 23% των γυναικών δήλωσε πως είναι όντως «προετοιμασμένες» να το δεχθούν! Αντίστοιχα, το 45% δηλώνει πως θέλει τους άντρες να αναλάβουν αυτό το «βάρος» καθώς, όπως λένε «είναι δική τους δουλειά».
Όπως φάνηκε, το «κλειδί στην επιτυχία» είναι η ισορροπία. Συνεπώς, στην ερώτηση αν η φίλη της είναι ελκυστική γυναίκα, μόνο το 15% θέλει να ακούσει από εμάς πως είναι άσχημη, ενώ η πλειοψηφία προτιμά να δηλώσετε πως δεν την προσέξατε καν.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη γνώμη σας για τη μαμά της. Αν σας κάνει την κρίσιμη ερώτηση για την εντύπωση που σας έκανε, η σωστή απάντηση είναι «Φαίνεται καλή!».
Και τώρα στο πλέον… δύσκολο σημείο: Τη σεξουαλικότητα! Μόνο το 25% θα ήθελαν να ακούσουν από το στόμα του συντρόφου τους πως είναι σέξι, ενώ το 30% δηλώνει κατηγορηματικά πως προτιμά τον χαρακτηρισμό «αστεία και ευχάριστη» ενώ το 40% προτιμά το επίθετο «όμορφη».
Τέλος, στο αν ο πισινός της μοιάζει μεγάλος στο συγκεκριμένο κολλητό παντελόνι η φούστα που φορά η απάντηση είναι μόλις μία: Όχι αγάπη μου, είσαι τέλεια!

http://www.verikoko.net


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger