E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι θα δούμε στον αποψινό εγχώριο τελικό της Eurovision;

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

 

Με το φως και το σκοτάδι θα «παίξει» ο Φωκάς Ευαγγελινός στην έναρξη του μεγάλου σόου για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα από την ΕΤ1 στις 9.00 μ.μ. Ατμόσφαιρα, μυστικισμός και έκπληξη είναι τα τρία στοιχεία του «ανοίγματος» της βραδιάς, ενώ στη σκηνή του «Gazi Music Hall» θα βρεθούν όλοι οι καλεσμένοι του Mad και της ΕΡΤ για την εκδήλωση. Ενας ένας θα συνθέσουν μία μοναδική χορογραφία που θα περιέχει μυστήριο και σασπένς καλωσορίζοντας το «Eurosong», που διοργανώνει για πρώτη φορά στη χώρα μας το Μad στα πρότυπα των αντίστοιχων του εξωτερικού, ακολουθώντας την πρακτική των μεγάλων διοργανώσεων του καναλιού όπως τα Mad Video Μusic Awards. Αμέσως μετά ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή θα χαιρετήσουν τους τηλεθεατές και τους παρευρισκόμενους.

Η Θωμαή Απέργη με το τραγούδι «One last kiss», θα ανέβει πρώτη στη σκηνή του «Gazi Music Hall» χωρητικότητας 4.000 ατόμων, η Αγγελική Ηλιάδη θα εμφανιστεί τελευταία μετά τον Αγάθωνα και τους Κόζα Μόστρα, ενώ δεύτερος ο Αlex Leon μαζί με την Τζωρτζίνα. Σε special «Eurovision Acts» θα εμφανιστούν η Demy, οι Vegas, η Ηβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι «Mέλισσες» και η Ελένη Φουρέιρα, ενώ στη χώρα μας θα βρεθούν για λογαριασμό του «Eurosong» και οι πρώην νικητές του διαγωνισμού.

Ετσι το Γκάζι θα επισκεφθούν ο Ρώσος Ρουβάς, όπως ήταν το παρατσούκλι του Ντίμα Μπιλάν το 2008, ο Αλεξάντερ Ρίμπακ, το«σπασικλάκι» της Eurovision που κέρδισε με το τραγούδι «Fairytale», η Ρουσλάνα, που το 2004 έστειλε τη Eurovision στην Ουκρανία με το «Wild dances», και η Marija Serifovic από τη Σερβία, η οποία το 2009 με το «Molitva», ένα ερωτικό τραγούδι με συμβολισμούς, μιλούσε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία και τη διαφορετικότητα.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς, δεν θα μπορούσε να αφήσει απ' έξω τις Ελληνίδες νικήτριες Ελενα Παπαρίζου (2005) και Βίκυ Λέανδρος (1972 με το Λουξεμβούργο), οι οποίες θα έχουν το δικό τους μερίδιο στη βραδιά.

Πριν, όμως, ακόμη εμφανιστούν επί σκηνής, οι Euro-φαν έχουν επιλέξει τους αγαπημένους τους, με το poll στο site του OGAE να δίνει πρώτο τον Alex Leon με ποσοστό 33,5%, δεύτερους τους Κόζα Μόστρα και τον Αγάθωνα με 31,2%, τρίτη τη Θωμαή με 28,3% και τέταρτη με μόλις 7% την Αγγελική Ηλιάδη.

Οι τηλεθεατές, βέβαια, δεν έχουν ακόμη ψηφίσει. Ομως, τα πράγματα αλλάζουν στο στοίχημα που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Unibet. Εκεί το τραγούδι με τον Αγάθωνα προηγείται με απόδοση 1,80. Το τραγούδι της Απέργη ακολουθεί τον Αγάθωνα με απόδοση 2,65. Τελευταίο έρχεται το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη που δίνει απόδοση 7,50, ενώ τρίτο είναι το τραγούδι των Alex Leon και Τζωρτζίνα, που πληρώνει με απόδοση 5,00.

Πηγή : Εθνος

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger