E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θρίαμβευσε στον τελικό του Dancing with the stars η Ντορέττα Παπαδημητρίου [βίντεο]

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013



Με τρεις βαθμούς διαφορά επικράτησε τελικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου απέναντι στον Ηλία Βρεττό στον τελικό του Dancing with the stars.
148 βαθμούς (δυο 50άρια και ένα 48άρι στον τελευταίο χορό) ήταν ο απολογισμός της συγκλονιστικής εμφάνισης της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον τελικό του Dancing with the stars.
H αρχή έγινε με ένα αργεντίνικο τάγκο που της χάρισε 10άρια από την κριτική επιτροπή και το σχόλιο του Φωκά Ευαγγελινού ότι «Η Ντορέττα είναι ότι ωραιότερο έχω δει σε όλα τα Dancing. Διαθέτει ένα σώμα που γεννάει μουσική. Βλέπεις όλα τα μουσικά όργανα στο σώμα σου και το σώμα τα ακολουθεί».
Εξίσου αποθεωτικά ήταν τα σχόλια -και η βαθμολογία- μετά το γρήγορο jive που χόρεψε στα πλαίσια της δεύτερής της χορογραφίας.
Ενώ η μόνη ουσιαστικά στιγμή που κινδύνεψε ήταν στα πλαίσια της μονομαχίας της (σ.σ. χόρεψαν ίδιο τραγούδι, με διαφορετική χορογραφία) με τον Ηλία Βρεττό στο οποίο έλαβε 48 βαθμούς έναντι 50 του Ηλία.
Η αλήθεια είναι ότι ο Ηλίας Βρεττός έδωσε τον καλύτερό του εαυτό (συγκεντρώνοντας συνολικά 145 βαθμούς), αλλά δεν στάθηκε αρκετό. Ενώ «ζημία» του έκανε το quick step που επέλεξε ως πρώτη χορογραφία, που είχε ως αποτέλεσμα να λάβει μόνο 45 βαθμούς.
Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν επίσης η δυναμική επιστροφή των παικτών που είχαν αποχωρήσει και ο αισθησιακός χορός της Ζέτας Μακρυπούλια.













http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger