E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πέθαναν την Τσιτσιολίνα - Η «είδηση» που έκανε το γύρο της Ιταλίας

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013



«Θύμα» μιας μακάβριας φάρσας έπεσε η γνωστή πορνοστάρ Τσιτσιολίνα.Οι φήμες ότι βρέθηκε νεκρή από καρδιακή προσβολή έφθασε στα ιταλικά δημοσιογραφικά γραφεία προκαλώντας... πανικό. Η «είδηση» διαψεύστηκε λίγο αργότερα από την πορνοστάρ.
Η είδηση του θανάτου της Τσιτσιολίνα έφθασε στα γραφεία της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica από έναν υπάλληλο γραφείου τελετών.
Οι συντάκτες της ιταλικής εφημερίδας κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την πορνοστάρ μια ώρα αργότερα. «Κακόγουστη φάρσα» ήταν η απάντησή της.
Μάλιστα, η φήμη του θανάτου της Τσιτσιολίνα είχε πάρει διαστάσεις, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, νωρίτερα την είχε καλέσει ένας φίλος της από τη Νάπολι κλαίγοντας. «Ηταν συντετριμμένος, ερχόταν να δει το πτώμα μου. Τώρα όμως είναι ευτυχισμένος που δεν πέθανα. Είμαι ζωντανή και αγωνίζομαι μαζί με εσάς».
Δεν ήταν ο μόνος βέβαια που έπεσε θύμα της μακάβριας φάρσας, καθώς, όπως εξήγησε η Τσιτσιολίνα, της τηλεφώνησαν έντρομοι όλοι της οι φίλοι, καθώς και ο γιος της.
Οταν η Τσιτσιολίνα κατάλαβε ότι όλο αυτό ήταν ένα άθλιο αστείο ξέσπασε απειλώντας ότι θα ασκήσει μήνυση σε όποιον ξεκίνησε τη φάρσα.
Παρόλα αυτά αισιόδοξη όπως πάντα και ευχάριστη, δηλώνει γελώντας πως «ίσως έτσι μου επιμηκύνθηκε η ζωή».



http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger