E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013



Κριός

21/3-20/4
Σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, φίλε Κριέ, και αυτό θα το αντιληφθείς όταν θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες, οπότε μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δεν σε καλύπτουν. Είναι ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες, αλλά που δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.






Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Ταύρε, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Για να μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, καλό είναι σήμερα να κάνεις ό,τι μπορείς, ώστε να αξιοποιήσεις τόσο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, όσο και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό του Υδροχόου και μπορεί γρήγορα να φέρει αυτό που ζητάς. Αρκεί να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αν είσαι Ταύρος, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου κυρίως με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει, αρκεί να είσαι έτοιμος να το δεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, για εσένα που είσαι Καρκίνος, έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις, θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή να μη βιαστείς, γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που θα σε κρατήσουν πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Με λίγη προσοχή και καλύτερη οργάνωση όμως, θα τα καταφέρεις.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή Δευτέρα θα σε προβληματίσει αρκετά, φίλε Λέων, καθώς με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού, κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται, και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, εκφράσου ανοιχτά στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια και κυρίως αισιόδοξη διάθεση, για να δεις θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αγαπητέ Λέων, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.





Παρθένος
24/8-22/9

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα σου δημιουργήσει προβλήματα και θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σας. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από κοντά του, με τον φόβο ότι δεν θα σε καταλάβει. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε την απόφαση να κάνεις την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι παρθένος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή, γιατί ο ανάδρομος Κρόνος, από σήμερα και στο εξής, δεν σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, καθώς μια λάθος κίνηση θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και θα σου δημιουργήσει επιπλέον χρέη.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου, φίλε Ζυγέ, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτα τη βοήθειά τους και μίλα τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και όλα όσα προτείνεις γίνονται δεκτά από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, έχοντας την αυτοπεποίθησή σου πολύ ψηλά, αφού οι πλανήτες είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, γιατί με λίγη προσπάθεια μπορείς να τα χειριστείς και να τα ισορροπήσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή Δευτέρα με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα έχει πολύ άγχος για εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να τις προλάβεις όλες. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Διαφορετικά, δεν θα μπει ποτέ σειρά στη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου και επέλεξε το διάλογο, ακόμα κι αν είναι να συζητήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Μια καλή κουβέντα μόνο να σε ευνοήσει μπορεί. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και ψάξε να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά, αγαπητέ Σκορπιέ, και η ενεργητικότητά σου φυσικά συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και πρέπει να το διευθετήσεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Τοξότη, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου, που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις, για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις άλυτες εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ανάκτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η έντονη προσωπικότητά σου σίγουρα θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει αν αποφασίσεις να αφήσεις τον καναπέ και να βγεις από το σπίτι, οπότε ετοιμάσου για φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, το κλίμα στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αισθητά βελτιωμένο τη σημερινή Δευτέρα. Ωστόσο πρέπει να δείξεις προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή επίσης. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ανοίγματα μπορείς.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Δευτέρα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη για σένα που είσαι Αιγόκερως, με τον κυβερνήτη σου να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξηθούν. Δείξε λοιπόν, την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα η επαφή με τους γύρω σου ευνοείται και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται το άλλο σου μισό..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, γι’ αυτό μη χάσεις καμιά ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα φίλε Υδροχόε, κάποιες καταστάσεις και ειδήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, και πρέπει να προλάβεις, για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρεις το θετικό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Πάρε πρωτοβουλίες και μην το πολυσκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι την αυτοπεποίθησή σου και άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση ή ακόμα και μια εξέλιξη στη θέση που βρίσκεσαι. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις! Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου και θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, φίλε Ιχθύ, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σου, ειδικά αν αποφασίσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Από την άλλη, με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή σχόλια που θα σου κάνουν εντύπωση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μείνε ουδέτερος και χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ, το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σου και πρέπει να προσέξεις για να μην οδηγηθείς σε τσακωμούς. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε όσα έχει να σου προτείνει, γιατί θα είναι για το καλό της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά χρειάζεται προσοχή για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από την πρώτη εντύπωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Για εσένα που ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά δεν πάνε καθόλου άσχημα σήμερα. Ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά φρόντισε να μην δώσεις περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες και προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος στις αγορές σου, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger