E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μετά την πλαστική στήθους, έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της και λιποαναρρόφηση

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013



Αποφάσισε να κάνει δώρο στην κόρη της κουπόνια για πλαστικές επεμβάσεις...

Ένα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων αποφάσισε να κάνει μια Βρετανή στην μόλις 7 ετών κορούλα της. Της χάρισε ένα κουπόνι αξίας 7000 λιρών Αγγλίας για λιποαναρρόφηση.

Μάλιστα η γυναίκα – που και η ίδια έχει κάνει αρκετές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις συνολικής αξίας 500.000 λιρών – έχει δωρίσει στην κόρη της και μια πλαστική στήθους αλλά και μαθήματα pole dancing!

Η ίδια θεωρεί πως τα εν λόγω δώρα θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στη μικρή της κορούλα καθώς, όπως τονίζει, θα της χαρίσουν ομορφιά κι αυτοπεποίθηση ενώ πιστεύει πως με τον τρόπο αυτό επενδύει στο μέλλον του παιδιού της. «Είναι σαν να μαζεύεις χρήματα για την εκπαίδευσή της» λέει η ίδια μιλώντας στην Βρετανική DailyMail.

Αλλά και η μικρή Poppy, όπως ονομάζεται το κοριτσάκι, ανυπομονεί να φτάσει στην ηλικία των 16 οπότε και θα μπορέσει να υποβληθεί σε προσθετική στήθους και να γίνει σαν τη μαμά της αποκτώντας πανέμορφα μεγάλα στήθη.

Βέβαια, ήδη από τώρα βαδίζει στα χνάρια της, διασκεδάζοντας πολύ διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας της.

Αντί να βλέπει τη χιονάτη, τη σταχτομπούτα ή κινούμενα σχέδια, η μικρούλα προτιμά να φορά ακριβά φορέματα και να περνά την ώρα της με το να μακιγιάρεται, βάζοντας εξτένσιον, κάνοντας μανικιούρ, πεντικιούρ, πίνοντας σαμπάνια και διαλέγοντας τατουάζ!

Αλλωστε, όπως λέει με ενθουσιαμό: «Ήθελα έναν καινούργιο υπολογιστή, διακοπές και δώρο μια εγχείρηση. Όταν τα απέκτησα όλα, ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα».

pistepseto.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger