E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαρια Ηλιακη: Το sexy πλανο… ο θαυμαστης… το αμορε και η ανθοδεσμη!!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


Δεν είναι και λίγο να βλέπεις τη Μαρία Ηλιάκη σε στιγμές κεφιού. Είναι προικισμένο κορίτσι απο τη φύση και ουχί απο κάποιο πλαστικό και δε θέλει και πολύ να γίνει το…πονηρό. Όταν μάλιστα έχει βγεί στην πιάτσα ότι είσαι και λεύτερη τα φλερτ είναι πολλά. Οι σελίδες της σε Facebook αλλά και στο Twitter γεμίζουν καθημερινά απο μηνύματα θαυμασμού και όχι μόνο. Η Μαρία βεβαίως είναι αμέτοχη. Το αποκορύφωμα του «πεσίματος» ήταν απο νεαρό-κατά επτά χρόνια-θαυμαστή της, ο οποίος παρασύρθηκε απο το πλάνο που βλέπετε και για μεγάλο διάστημα πολιορκούσε την παρουσιάστρια.
Το αγοράκι δε μάσησε και έστειλε μέχρι και ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα στον Alpha. Στην ανθοδέσμη ήταν καρφιτσωμένη μια κάρτα ερωτικού περιεχομένου μαζί με το τηλέφωνό του. Πρωτοβουλίες ο πιτσιρικάς. Όχι αστεία. Το σίγουρο είναι πώς η Μαρία γοητεύτηκε…αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Δεν υπάρχει αμόρε νέο. Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που ασχολείται με τον Τουρισμό, Barman ή κάποιος αθλητής. Η Μαρία είναι μόνη και δεν έχει ακόμη διάθεση για έρωτες. Άλλωστε η απώλεια της μαμάς της είναι νωπή και είναι λογικό να θέλει χρόνο.
Πηγη : nassos blog

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger