E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δειτε τον Rod Stewart να βαζει τα κλαματα μετα τη νικη της Σελτικ επι της Μπαρτσελονα! (βιντεο)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012


Η Σέλτικ μια μέρα μετά τα 125α γενέθλια της πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 2-1, με τον Γιώργο Σαμαρά να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού!
Αξέχαστη θα μείνει η αποψινή βραδιά στους «καθολικούς» που υποχρέωσαν τη Μπαρτσελόνα σε ήττα με 2-1. Ο 21χρόνος Κενυάτης Βανιάμα και ο 18χρόνος Ουάτ στο ντεμπούτο του πέτυχαν τα γκολ της Σέλτικ ενώ για τη Μπάρτσα μείωσε στο τέλος ο Μέσι. Για τον ίδιο όμιλο η Μπενφίκα κέρδισε με 2-0 την Σπαρτάκ Μόσχας στο «Ντα Λουζ».
Η Σέλτικ μια μέρα μετά τα 125α γενέθλια της πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 2-1, με τον Γιώργο Σαμαρά να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Αξέχαστη θα μείνει η αποψινή βραδιά στους «καθολικούς» που υποχρέωσαν τη Μπαρτσελόνα σε ήττα με 2-1.
Ο 21χρόνος Κενυάτης Βανιάμα και ο 18χρόνος Ουάτ στο ντεμπούτο του πέτυχαν τα γκολ της Σέλτικ ενώ για τη Μπάρτσα μείωσε στο τέλος ο Μέσι. Για τον ίδιο όμιλο η Μπενφίκα κέρδισε με 2-0 την Σπαρτάκ Μόσχας στο «Ντα Λουζ».


Μεταξύ των υποστηρικτών της Σέλτικ ήταν και ο διάσημος τραγουδιστής Rod Stewart που δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το αποτέλεσμα και έβαλε τα κλάματα!

Δείτε το βίντεο:



http://kanapedatos.blogspot.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger