E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Σαμαρας επαναφερει τη ρυθμιση για τους υπαλληλους της Βουλης

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012


Αναδίπλωση από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα και απαράδεκτες εικόνες από υπαλλήλους της Βουλής

Τη ρύθμιση για τους υπαλλήλους της Βουλής θα επαναφέρει ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ίσως και εντός των επομένων ωρών. Την επισήμανση αυτή κάνουν κυβερνητικές πηγές ύστερα από τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν μόλις παρουσίασε την επίμαχη διάταξη ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας στην Ολομέλεια.

Μόλις παρουσίασε τη διάταξη ο πρώτος τη τάξει υπουργός, οι υπάλληλοι της Βουλής ανακοίνωσαν ότι κατέρχονται αιφνιδίως σε απεργία. Ακολούθησαν πρωτοφανείς εικόνες μέσα στους χώρους του κοινοβουλίου αφού αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκρατήσουν υπαλλήλους της Βουλής, οι οποίοι επιδόθηκαν σε έξαλλες και αδικαιολόγητες αντιδράσεις για να μην ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Παρότι ο κ. Γιάννης Στουρνάρας απέσυρε την τροπολογία, οι υπάλληλοι της Βουλής παραμένουν συγκεντρωμένοι και με άγριες διαθέσεις έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας. Παρατηρείται μάλιστα και κάτι πρωτοφανές. Οι υπάλληλοι απαιτούν από τους βουλευτές που κατά καιρούς μπαινοβγαίνουν σε αυτή να δεσμευτούν ότι δεν θα συμφωνήσει η Βουλή στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο όταν η ρύθμιση επανέλθει με άλλη μορφή!

Το περιεχόμενο της σχετικής τροπολογίας και τις προθέσεις του κ. Στουρνάρα γνώριζαν τόσο ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Να σημειώσουμε ότι μετά την απόσυρση της επίμαχης διάταξης από τον κ. Στουρνάρα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να ανακαλέσει και να παραιτηθεί. Ο κ. Καμμένος ζήτησε να μάθει ποια συγγενικά πρόσωπα έχουν διοριστεί στη Βουλή και είπε επί λέξει: «για να δούμε – όπως είπε - ποιοι κατάγονται από την Καρδίτσα εδώ μέσα».

Την παραίτηση του κ. Στουρνάρα ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης.\

Χ.Κ.Λ.
Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger