E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι πιο περιεργες ιστοσελιδες!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


Οι περισότεροι ίσως να μην τις έχετε καν ακούσει!
Ότι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο διαδίκτυο. Κάποιες ιστοσελίδες είναι πολύ χρήσιμες και κάποιες άλλες πολύ περίεργες και πολλές φορές αναρωτιώμαστε γιατί έχουν δημιουργηθεί οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Συλλέξαμε 5 από τις πιο περίεργες ιστοσελίδες που πραγματικά λίγοι γνωρίζουν.

1. Image Speller: http://www.imagespeller.com/
Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που μετατρέπει τα γράμματα σε εικόνες. Θα έχετε δει σίγουρα σκηνές σε ταινίες τρόμου, όπου εμφανίζεται ένας συγκεκριμένος τύπος μηνυμάτων, όπου απαγωγέας στέλνει μηνύματα με παράξενα γράμματα. Κάπως έτσι λειτουργεί και το image speller. 

2. Rastrea un euro: http://es.eurobilltracker.com/
Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που σας δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε έναν αριθμό ενός χαρτονομίσματος ευρώ και να δείτε που και πως κυκλοφορεί ανά τον κόσμο. Είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Να σημειώσουμε πως σελίδα είναι στα Ισπανικά. 

3. Ηold the button: http://www.holdthebutton.com/
Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι, πάνω στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνατότητες σου στο πάτημα ενός κουμπιού. Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα μπορείτε να το δοκιμάσετε. 

4. Rose with your toaster:  http://www.posewithyourtoaster.com/cgi-bin/index.cgi
Πραγματικά μια γελοία ιστοσελίδα. Στην συγκεκριμένα σελίδα μπορεί όποιος θέλει να ανεβάσει μια φωτογραφία του κρατώντας στα χέρια του μια...τοστιέρα! Πραγματικά δεν γνωρίζουμε σε τι αποσκοπεί αυτή η κίνηση και μάλλον θα μείνουμε με την απορία. 

5. Chat with God: http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html
Μια ιστοσελίδα που θα αγαπήσουν οι βαθιά θρησκευόμενοι. Ως χρήστης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μπορείτε να συνομιλήσετε με τον Θεο. Τι άλλο θα ακούσουμε;;

http://whos.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger