E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο πνευματικος του Αγγελου ειναι Παναθηναϊκος!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Γιατί ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε όχι στην ΑΕΚ; Μήπως ο πνευματικός του είναι ... Παναθηναϊκός; Τι σχέση έχουν οι "πράσινοι" με τον Έλληνα κόουτς και ποιά ακριβώς ήταν η (χαμηλή) πρόταση που έκανε η "Ένωση";



Το όχι του Άγγελου Αναστασιάδη στην ΑΕΚ σχετίζεται με την αναμονή επίσημης πρότασης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αποκλειστικά στο Sport24.gr τους ενδοιασμούς του έμπειρου προπονητή αλλά και την πολύ χαμηλή πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ (100.000 ευρώ).

Ο Αγγελος Αναστασιάδης (τον οποίο είχαν σίγουρο στην ΑΕΚ - μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλος είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι πρόλαβε να προσεγγίσει πριν ενεργοποιηθεί ο Παναθηναϊκός) έριξε άκυρο στην Ένωση καθώς ο... πνευματικός του τον απέτρεψε από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, οι λόγοι για τους οποίους ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση συνεργασίας που του έκανε η Ένωση είναι δύο: ο βασικότερος εξ αυτών σχετίζεται με την επιθυμία του Αναστασιάδη να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού καθώς έχει βάσιμες πληροφορίες ότι ο Φερέιρα τελειώνει και ότι ο πρώτος άνθρωπος που θα προσεγγίσουν οι Πράσινοι θα είναι εκείνος!

Επιπροσθέτως η πρόταση της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα χαμηλή οικονομικά. Σύμφωνα με όσα γνωρίζει το Sport24.gr του προτάθηκε συνεργασία ως το τέλος της σεζόν με αμοιβή 100.000 ευρώ, τα μισά χρήματα δηλαδή από όσα προέβλεπε το συμβόλαιο του Βαγγέλη Βλάχου για το ίδιο διάστημα! Σε κάθε περίπτωση, ο Αναστασιάδης ξεσκέπασε την προχειρότητα με την οποία χειρίστηκαν στην ΑΕΚ το θέμα της αντικατάστασης του πρώην πλέον προπονητή της ομάδας.

sport24.gr
 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger