E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το μαγικο κολλημα της Εμα Γουατσον

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012



Με τις περιπέτειες του “Harry Potter” να έχουν τελειώσει, η Έμα Γουότσον τόλμησε να παραδεχθεί με ποιον συμπρωταγωνιστή της ήταν ερωτευμένη. Μαντεύεις;
Ήταν η παρέα με την οποία μεγαλώσαμε μαζί για μια δεκαετία και ακολουθήσαμε τον Χάρι, την Ερμιόνη και τον Ρον σε όλες τους τις περιπέτειες. Μέχρι την τελική μάχη και την επικράτηση του καλού. Ο κινηματογραφικός Harry Potter ωστόσο ανήκει στο παρελθόν και οι πρωταγωνιστές τους συνεχίζουν την καριέρα τους σε άλλα project με αποτέλεσμα να αποκαλύπτουν μυστικά τους από εκείνη τη δεκαετία πιο εύκολα. Κάτι που έκανε και η Έμα Γουότσον. 
Η μικρή μάγισσα, που πλέον έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί σε μια κούκλα, παραδέχθηκε ότι ήταν ερωτευμένη με έναν συμπρωταγωνιστή της από τις ταινίες. Αλλά τελικά δεν ήταν ούτε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Χάρι Πότερ), ούτε ο Ρούμπερτ Γκριντ (Ρον), αλλά ο Τομ Φέλτον – ναι ο ξανθός που έκανε τον κακό Ντράγκο Μαλφόι.

“Για δύο χρόνια, από τότε που ήμουν 10 έως τα 12 μου, ήμουν ερωτευμένη μαζί του” παραδέχθηκε η Γουότσον και τόνισε: “Ήταν μεγαλύτερος από μένα και το κακό παιδί, που ερχόταν με σκέιμπορντ στα γυρίσματα. Αυτά μου έφταναν”. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Φέλτον το ήξερε το κόλλημά της, αλλά της ξεκαθάρισε ότι “με βλέπει σαν μικρή του αδερφή. Αυτό που διέλυσε τη καρδιά”. Μέσα σε όλα τόνισε πως ποτέ δεν υπήρχε κάποιο συναίσθημα πέρα από φιλικό με τον Ράντκλιφ και τον Γκριντ. Τσάμπα δηλαδή έσωσε τον κόσμο ο Χάρι Πότερ – ούτε στη ταινία, ούτε στη ζωή πήρε το κορίτσι.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger