E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Περίεργο δημοσίευμα της Telegraph: Κρήτη "Από μόνη της ξεχωριστή χώρα"

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Διαβάζουμε απο το flashnews

Το εγκώμιο πλέκει η Telegraph σε 10 ελληνικά νησιά μεταξύ των οποίων και η Κρήτη.

Το αφιέρωμα της Telegraph αφορά στους 100 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως, μέσα σε αυτούς περιλαμβάνει τη Αθήνα και 10 ελληνικά νησιά.

Ειδικοί αναλύουν κάθε επιλογή, τον τόπο, την ιστορία του, την εποχή που ενδείκνυται για ταξίδι, το φαγητό, τα καταλύματα, τα μουσεία. 

Στο αφιέρωμά της η Telegraph, θέλοντας να δείξει πόσο πλούσιο είναι το νησί και πόσο πληροί όλα τα προηγούμενα κριτήρια, το παρομοιάζει σχεδόν με "ξεχωριστή χώρα".

Δείτε τι γράφει:

Κρήτη

«Μεγαλόνησος ή Σπουδαίο Νησί η Κρήτη είναι από μόνη της μια ξεχωριστή χώρα. Λίκνο του Μινωικού πολιτισμού, η Κρήτη παράγει περισσότερη ιστορία από όση μπορεί να καταναλώσει σε τοπικό επίπεδο.

Σήμερα παράγει ένα πλεόνασμα βρώσιμων προϊόντων, λόγω της μεγαλύτερης καλλιεργητικής περιόδου που απολαμβάνει. Η ακτογραμμή της, οι παραλίες της είναι εξαιρετικέ, αμμώδεις με υπέροχα νερά.

Η Κρήτη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και στην ενδοχώρα της, με ξωκλήσια του 14ου και 15ου αιώνα με εξαιρετικές νωπογραφίες, με τα μινωικά ανάκτορα, με διαδρομές για πεζοπορία απείρου φυσικού κάλλους».

http://www.hellas-now.com/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger