E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι δεν αρέσει στους άνδρες να βλέπουν σε μια γυναίκα;

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


Πολλές φορές έχετε αντιληφθεί από τις εκφράσεις, ενός άντρα, τι είναι αυτό ακριβώς, που τον κάνει να δυσανασχετεί στην εμφάνιση μιας γυναίκας.


Εμείς συλλέξαμε όλα αυτά τα στοιχεία από τις γνώμες των αντρών... και σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, που κάνουν έναν άντρα, να μην την πλησιάζει.

Πρώτα από όλα είναι το ντύσιμο, που δεν ταιριάζει με το σωματότυπο της. Έχετε δει δυσανάλογα κορμιά με ρούχα, που χρειάζονται τέλειες αναλογίες. Επίσης χρωματισμοί, που αναδεικνύουν επίμαχα σημεία και δεν κρύβουν τις ατέλειες.

Όταν είναι να βάλει το άρωμα της, απλά να το κάνει με μέτρο και όχι με το μπουκάλι, γιατί αλλιώς δεν θα πλησιάζει αρσενική μύγα.

Ποτέ βιαστικό μακιγιάζ. Να κάνε ότι πρέπει για να απλώσουν όλα τα υλικά στο πρόσωπο σου και ιδίως η βάση. Αν δεν γίνει το σωστό βήμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά άσχημο.

Όχι λεία πόδια και χωρίς αποτρίχωση. Τι να πούμε για αυτό δηλαδή; Εδώ αν υπήρχε αστυνομία-εμφάνισης, τότε αυτή τη γυναίκα θα έπρεπε να την κλείσει ισόβια. Τελείως αντιαισθητική εμφάνιση.

Επίσης, η κακή οσμή από τις μασχάλες. Καλά ρε κορίτσι μου δεν σου έχει πει κάποιος, ότι πλέον υπάρχουν προϊόντα τα οποία είναι ένα και ένα για αυτή τη δουλειά. Φρόντισε τουλάχιστον να κάνεις καλή αποτρίχωση.

Μακιγιάζ χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο look. Εκείνη η γυναίκα, που αρχίζει και βάφετε χωρίς, συγκεκριμένο σκοπό και στόχο θα νιώσει άβολα μόλις βγει από το σπίτι της. Όλα τα μάτια, θα είναι γυρισμένα πάνω της και δεν θα καταλαβαίνει το λόγο.

Τελευταίο θα πούμε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια, το οποίο αν δεν πάρετε τις συμβουλές των ειδικών τότε δεν θα έχει το ιδανικό αποτέλεσμα και μπορεί να φαίνεστε και σαν κλόουν.

Έντονα χρωματιστά ρούχα και εκτός μόδας, αγορασμένα δήθεν από προσφορές. Εκεί πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχει ιδέα για το τι σημαίνει μόδα και δεν ξέρει να φροντίζει τον ίδιο της τον εαυτό.

Το συμπέρασμα μας ύστερα από αυτά τα σημεία, είναι ότι ένα άντρας βλέπει στη γυναικεία εμφάνιση όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν αν σέβεται και φροντίζει τον εαυτό της. Αν ακολουθεί τα παραπάνω τότε δεν θα πλησιάσει αυτός ό άντρας. Φροντίστε τον εαυτό σας και παραμένετε μοναδικές.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger