E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 11 Ιανουαρίου 2013

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Η ημέρα, αγαπητέ Κριέ, με Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Κριέ, και τόσο η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω όσο και ο Άρης από τον Υδροχόο, θα σου χαρίσουν πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου όμως, καλύτερα να περάσετε την ημέρα και το βράδυ σας μακριά από επίδοξους εραστές και ερωμένες, γιατί είναι πολύ πιθανόν να παραπλανηθείτε και να κάνετε λανθασμένες επιλογές!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και θα βρεις λύσεις, σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Προσπάθησε, με καθαρό μυαλό, να σκεφτείς τις διεξόδους που έχεις και μην εμπιστεύεσαι τον οποιονδήποτε για τα σχέδιά σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προστατέψεις τη θέση σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.







Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, ώστε να κάνετε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να περάσετε καλά μαζί. Να καταστρώσετε τα κοινά σας σχέδια και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις καινούργια γνωριμία. Το ζητούμενο είναι μόνο να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου και από ό,τι ή όποιον σε τραβάει πίσω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τους ανωτέρους σου για τις ιδέες που έχεις σχετικά με το αντικείμενό σου. Αυτοί με την σειρά τους θα σου δείξουν την απαιτούμενη σημασία που χρειάζεται, για τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν αναλόγως. Τα οικονομικά σου είναι λίγο στάσιμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεσαι. Το θέμα είναι ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις οφειλές σου και πλέον μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση




Δίδυμοι
21/5-21/6

Έχεις ανεπτυγμένο μέσα σου το αίσθημα της δικαιοσύνης, αγαπητέ Δίδυμε, και προσπαθείς να την αποδίδεις σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και όταν δεν σου ζητηθεί. Αυτό συνήθως προκαλεί την ευγνωμοσύνη των άλλων, αλλά κάποιες φορές ερμηνεύεται σαν προσπάθεια να χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και προκαλεί την δυσφορία του περίγυρού σου. Συνειδητοποίησε πως, ακόμη κι αν οι προθέσεις σου είναι αγνές, αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το σωστό και το δίκαιο, που ενδεχομένως να απέχει από τις δικές σου εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο και άφησε τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου έξω από την προσωπική σου ζωή. Εσύ που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σήμερα θα σου αποκαλύψει τον έρωτά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σκέψεις που έχεις για αλλαγή στη δουλειά σου, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα αν είσαι Δίδυμος, γιατί σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, δεν πρέπει να κάνεις αλλαγές και διαφοροποιήσεις, που είναι αμφίβολες. Η κρίση σου είναι λίγο απόλυτη και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα δεις αύξηση στα έσοδά σου.






Καρκίνος
22/6-22/7

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, αγαπητέ Καρκίνε, μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, που θα σε στεναχωρήσουν. Καλό θα είναι να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας το χρόνο σου κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, σε σχέση με αυτά που κάνει και λέει ο σύντροφός σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι μόνο αν ξεκολλήσεις από το παρελθόν σου, θα καταφέρεις να αναζητήσεις μία καλύτερη τύχη στα ερωτικά. Δική σου η απόφαση..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου επίσης δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Ωστόσο, προσπάθησε να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα και να κάνεις μία μικρή οικονομία, για πιθανές μελλοντικές δυσχέρειες.




Λέων
23/7-23/8

Κάποιες συναντήσεις σήμερα, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις ευκαιρίες στον σύντροφό σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα και να σου εξομολογήσει όλα όσα τον απασχολούν και ίσως αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν εκπλήξεις από μια καινούργια γνωριμία με ένα άτομο που εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Φέρσου διακριτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Λέων. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα που μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και σου χαρίζουν την ελευθερία να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω!!!





Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς από τις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου, λόγω της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και στα όνειρά σου. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Παρθένε. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, με την συντροφιά ατόμων από το οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον, και μην δώσεις έκταση σε κουβέντες, που στην ουσία δεν έχουν καμία σημασία. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάτσε και αναλογίσου τα λάθη σου και βρες τρόπους να τα διορθώσεις, ώστε να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα, με πιο αισιόδοξη και θετική αντιμετώπιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς ουσιαστικά με γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που έχεις και βάλε μία μικρή παύση στην ονειροπόλησή σου. Ο χρόνος κυλά και στο τέλος θα αγχωθείς και θα πιεστείς. Στα οικονομικά, ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις με άτομα από τον περίγυρό σου, αλλά αν χρησιμοποιήσεις την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, μπορείς με τα επιχειρήματά σου, να επιβάλεις αυτά που θέλεις εσύ. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, για να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σου για να το πετύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ζυγέ, αλλά εσύ έχεις άγχος, γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Χαλάρωσε λίγο και συνειδητοποίησε ότι η έκβαση των επαγγελματικών σου υποθέσεων δεν εξαρτάται μόνο από εσένα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ευχαριστούν, γι’ αυτό προσπάθησε να μην κάνεις πολλά έξοδα.





Σκορπιός
23/10-22/11
Αγαπητέ Σκορπιέ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς σήμερα να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με πολλή σοβαρότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Και αν δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος, που θα κάνει τώρα θα επιστρέψει και θα σου ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι μεγάλη. Σήμερα, λόγω της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς, για να νιώσεις καλύτερα. Ασχολήσου με πιο καθημερινά πράγματα και υποχρεώσεις και μη διστάσεις να αναβάλλεις για λίγο την προώθηση των ιδεών και σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, λόγω της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω, καλό είναι να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν θα κάνει καλό σε κανέναν σας. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πρέπει να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων, φίλε Τοξότη. Σήμερα όμως, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι, που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά, αγαπητέ Αιγόκερε. Με τη Νέα Σελήνη όμως να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, καλό είναι σήμερα να διώξεις και την παραμικρή υποψία που έχεις και να αφιερώσεις το χρόνο σου σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κοίτα τριγύρω σου, γιατί η γοητεία και ο δυναμισμός σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από όλες τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά. Ασχολήσου εξολοκλήρου με το αντικείμενό σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, αρκεί να μην παρασυρθείς από περιττές αγορές. Όλα με μέτρο!!!





Υδροχόος
20/1-19/2

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά και σωματικά, αγαπητέ Υδροχόε, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, θα πάει αρκετά καλά τη σημερινή ημέρα, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν βασανίζεσαι από την μοναξιά, το βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, με ευχάριστα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου, για τα μελλοντικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε, τώρα που θα βελτιωθούν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα, αγαπητέ Ιχθύ. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Η ερωτική σου διάθεση θα κάνει το μεταξύ σας κλίμα εκρηκτικά παθιασμένο. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα το γνωρίσεις τελείως ξαφνικά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται και να βάλεις τις βάσεις, για να δρομολογήσεις τα νέα σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger