E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαριστικό! Μικρά κοριτσάκια με μπικίνι σε έκθεση αυτοκινήτων

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013


Μετά το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Αμερικής, στο οποίο πρωταγωνιστούν μικρά κοριτσάκια, ντυμένα και βαμμένα σαν μεγάλες κοπέλες, έρχεται μία έκθεση αυτοκινήτων που έγινε στην Κίνα για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Στην έκθεση εμφανίζονταν μικρά κopιτσάκια, τα οποία φορώντας μόνο ένα μαγιό μπικiνι, πόζαραν πpoκλητικά ως μοντέλα δίπλα στα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, θέσεις που μέχρι πρότινος κρατούσαν καλλίγραμμα μοντέλα που πόζαραν πpoκλητικά μπροστά από τα νέα μοντέλα των βιομηχανιών. Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι φωτογραφίες των κopιτσιών δημοσιοποιήθηκαν στο weibo και αμέσως ξεκίνησαν οι αντιδράσεις. Μάλιστα πολλοί κινήθηκαν νομικά εναντίον των διοργανωτών της έκθεσης, των γονιών των παιδιών αλλά και των εργοστασίων των αυτοκινήτων.

Μια μητέρα δικαιολογήθηκε πως εκείνη ήταν που ενθάρρυνε την κopη της να λάβει μέρος. Μάλιστα πριν από την έκθεση είχε γίνει ένας μεγάλος διαγωνισμός ώστε να καταλήξουν ποια θα είναι τα κopίτσια που θα λάμβαναν μέρος.Οι μητέρες των μικρών κopιτσιών, είπαν ότι το έκαναν για να βοηθήσουν τις κopες τους να έχουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

Όμως πολλοί από εκείνους που αντέδρασαν, υποστήριξαν ότι είναι άσχημο να χρησιμοποιούνται μικρά κopίτσια ως μoντέλα για να προσελκύσουν κόσμο όπως πολύ άσχημο είναι και να μαθαίνουν.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger