E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ήπειρος: Η γιαγιά που τάισε και ξεπροβόδισε τους Αλβανούς δραπέτες!

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013


Όπως αποκαλύπτεται μία ηλικιωμένη γυναίκα φίλεψε και μετά από ένα σύντομο διάλογο με τους καταζητούμενους δραπέτες, τους έδειξε τον δρόμο...

Την ώρα που 1.000 αστυνομικοί και καταδρομείς ήταν στο κυνήγι των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, μια ηλικιωμένη Ηπειρώτισσα τους έδινε λίγο φαγητό και τους ξεπροβόδιζε, δείχνοντας τους το δρόμο προς τα βουνά.

''Γιαγιά μήπως έχεις λίγο ψωμί να φάμε''; Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, μια ηλικιωμένη Ηπειρώτισσα στο χωριό Φροσύνη Σουλίου, όπου εντοπίσθηκε το κόκκινο μηχανάκι, το οποίο είχαν κλέψει ο Κόλα και η παρέα του για να διαφύγουν από τα αστυνομικά μπλόκα, τάισε και ξεπροβόδισε στα μονοπάτια των βουνών τους Αλβανούς. Το περιστατικό μεταφέρουν κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι λένε ότι συνομίλησαν με τη γιαγιά.

Το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου, οι Αλβανοί δραπέτες βρέθηκαν μπροστά στη γιαγιά. «Συνεχίζει ο δρόμος προς τα πάνω;» τη ρώτησαν. «Δεν έχει άλλο από δω. Μόνο με τα πόδια συνεχίζουν στα βουνά», απάντησε η ηλικιωμένη. «Μήπως έχεις τίποτα να φάμε; Λίγο ψωμί;», συνέχισαν οι δραπέτες. Η γιαγιά τους φίλεψε και τους έδειξε το δρόμο προς τα βουνά...

Η πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δραπετών Σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, έχουν επικεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών. «Είναι πάρα πολλές όμως και απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για να ερευνηθούν» αναφέρει χαρακτηριστικά αξιωματικός που συμμετέχει στις έρευνες. 

Την επιχείρηση συντονίζει ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλες οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες ενισχύθηκαν από χθες με καταδρομείς του στρατού, βρίσκονται κατά μήκος του Καλαμά, των συνόρων, ενώ υπάρχει και μια τρίτη ζώνη στα χωριά του Κάτω Ζάλογγου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των δραπετών.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger