E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πόρνη λέει ότι έκανε σεξ με τον Μπέκαμ – Με δεμένα χέρια ο ποδοσφαιριστής

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013



Το δικαίωμά του να κάνει μήνυση σε ένα αμερικανικό περιοδικό έχασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τις δηλώσεις μίας πόρνης που ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ μαζί του, εξαιτίας των νόμων σχετικά με την ελευθερία του λόγου των ΗΠΑ.
Η Βόσνια Ίρμα Νίκι είχε υποστηρίξει πως είχε κάνει σεξ με τον Μπέκαμ σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, με τον 37χρονο αστέρα να αποδεικνύει πως ποτέ δεν είχε βρεθεί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, αλλά σε ένα νοσοκομείο, επισκεπτόμενος τον άρρωστο πατέρα της, Τεντ, ο οποίος είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο.
Ο Μπέκαμ, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στους L.A. Galaxy, αρνήθηκε πως είχε συναντήσει τη Νίκι και μήνυσε το περιοδικό In Touch που είχε δημοσιεύσει την είδηση, το οποίο πλέον αποδέχεται πως η είδηση ήταν ανακριβής, σε μία υπόθεση 25 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ίρμα Νίκι
Η μήνυση στην αρχή είχε απορριφθεί από το δικαστήριο του Λος Άντζελες, το 2010, όταν ο δικαστής αποφάσισε πως το άρθρο του περιοδικού δεν ήταν κακεντρεχές και πως ήταν κοινού ενδιαφέροντος. Ο Μπέκαμ, ωστόσο, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και άσκησε έφεση στην απόφαση, με τη νομική του ομάδα να τονίζει πως το περιοδικό είχε αποτύχει να παρουσιάζει στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς.
Η υπόθεση εκδικάστηκε εκ νέου αυτήν την εβδομάδα, με το δικαστήριο να απορρίπτει για δεύτερη φορά την πρόθεση μήνυσης του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, λέγοντας πως αντιβαίνει στους νόμους για ελευθερία του λόγου των ΗΠΑ.
Ένας εκπρόσωπος του Μπέκαμ δήλωσε στη DailyMirror: “Η ιστορία αποδείχθηκε αναληθής και το περιοδικό παραδέχθηκε πως ήταν κατασκευασμένη. Θα συνεχίσουμε, όμως, να προσπαθούμε να αποδείξουμε πως το περιοδικό είχε πρόθεση στη δημοσίευση του άρθρου”.
Ο Μπέκαμ, πλέον, προσπαθεί να μηνύσει ξεχωριστά τη Νίκι, η οποία δεν έχει δώσει σημάδια ζωής εδώ και αρκετούς μήνες.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger