E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να κάνουν σeξ στο σκοτάδι;

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013


Είναι πολύ σύνηθες, όταν μια γυναίκα και ένας άντρας βγάζουν για πρώτη φορά τα ρούχα τους στο κρεβάτι να προτιμήσουν το σκοτάδι προκειμένου να νιώσουν πιο άνετα. Τι γίνεται όμως, όταν το απόλυτο σκοτάδι επιλεχθεί την επόμενη αλλά και την επόμενη φορά…φτάνοντας μερικούς μήνες μετά την πρώτη ερωτική συνεύρεση;

Σύμφωνα με έρευνες, η προτίμηση στο σκοτάδι κατά τη διάρκεια του σεξ αφορά περισσότερο τις γυναίκες από ότι τους άνδρες. Γιατί όμως; Ο βασικότερος λόγος, είναι η ανασφάλεια που νιώθουν οι περισσότερες γυναίκες για το σώμα τους. Οι γυναίκες, στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν μάθει να θεωρούν το σώμα τους ως αντικείμενο πόθου, με τα θέλγητρα του οποίου εξασφαλίζεται η διέγερση του άνδρα. Αν όμως μια γυναίκα δεν αισθάνεται καλά για το σώμα της τότε θα προτιμήσει κλειστά τα φώτα προκειμένου να καλύψει τις ατέλειες αλλά και να αποφύγει την απόρριψη. Το σκοτάδι την βοηθά να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί καλύτερα στο σεξ.

Είναι πρόβλημα αν το σκοτάδι γίνει συνήθεια;

Αν η προτίμηση αυτή είναι κοινή και για τους δυο τότε τα πράγματα είναι καλά. Αν όμως δεν μπορεί η γυναίκα να λειτουργήσει διαφορετικά, τότε; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει την ποιότητα της σεξουαλικής σχέσης. Καθώς, το απόλυτο σκοτάδι δεν βοηθά την οπτική διέγερση και έτσι την έντονη σεξουαλική επιθυμία του ερωτικού συντρόφου. Ακόμα, μια γυναίκα που επιμένει να κάνει έρωτα στο σκοτάδι παρόλο που γνωρίζει καλά τον σύντροφο ή έχει μακροχρόνια σχέση, διαιωνίζει την απόσταση μεταξύ τους, δυσκολεύοντας να αναπτύξουν το αίσθημα της οικειότητας και του δεσίματος.

Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε:

•Ο σύντροφος μπορεί να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας, ενθαρρύνοντας σας σιγά σιγά χωρίς να σας πιέζει ή να ασκεί κριτική. Ακόμα, μπορείτε να αρχίσετε με ένα πιο αισθησιακό φωτισμό. Χρησιμοποιήστε κεριά για αρχή.•Δώστε έμφαση στα συναισθήματα. Είναι σημαντικό και οι δυο να εστιάσετε στη σχέση και όχι μόνο στο σεξουαλικό επίπεδο. Οι περισσότερες γυναίκες όσο πιο ασφαλείς νιώθουν για τον σύντροφό τους συναισθηματικά τόσο πιο πολύ χαλαρώνουν.

Η απώλεια κιλών. Αν νιώθετε πως η φυσική σας κατάσταση δεν είναι καλή. Τότε μπορείτε να ξεκινήσετε γυμναστική και διατροφή. Σίγουρα, η βελτίωση στην εικόνα σας θα τονώσει την σεξουαλική σας αυτοπεποίθηση.•Συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας. Αν θέλετε επιλέξτε εσώρουχα που να αναδεικνύουν τα ωραία σημεία του σώματος σας.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger