E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΕΘΝΟΣ: Στην ΕΡΤ έκαναν αρχισυντάκτη εκπομπής έναν... φαντάρο!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Νέες πληροφορίες για το περιστατικό.... πλαστογραφίας αρχισυντάκτη στη ΕΡΤ, φέρνει στη δημοσιότητα το «Εθνος της Κυριακής». Οπως αναφέρει, ο νεαρός δημοσιογράφος, που πληρώνεται για την εργασία που προσφέρει σε κυριακάτικη εκπομπή του καναλιού ο συνταξιούχος πατέρας του, αυτή την περίοδο υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Δηλαδή, πέραν όλων των άλλων, η ΕΡΤ έχει κάνει έναν αρχισυντάκτη έναν... φαντάρο!

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε γράψει πριν μέρες το iefimerida.gr, σε κυριακάτικη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ως αρχισυντάκτης εμφανίζεται νεαρός δημοσιογράφος. Αυτό, όμως, συμβαίνει μόνο στα χαρτιά, καθώς ο πραγματικός αρχισυντάκτης είναι ο... πατέρας του.

Στη λύση αυτή της... πλαστογραφίας αρχισυντάκτη κατέφυγαν γιατί αν ο συνταξιούχος πατέρας του νεαρού δημοσιογράφου εμφανιζόταν στα χαρτιά ως εργαζόμενος θα έπρεπε να λαμβάνει μειωμένη σύνταξη, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ετσι ο συνταξιούχος πατέρας στήνει την εκπομπή, επιμελείται το ρεπορτάζ, συνεννοείται με τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές και έχει το γενικό πρόσταγμα στο κοντρόλ.

Το «Εθνος της Κυριακής» δίνει μια νέα διάσταση στο περιστατικό αυτό, καθώς, όπως αποκαλύπτει, ο γιος του δημοσιογράφου, που εμφανίζεται στα χαρτιά ως αρχισυντάκτης της εκπομπής, πέραν όλων των άλλων, υπηρετεί από τον Ιανουάριο τη στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τον Ιούνιο αναμένεται να μετατεθεί στον Εβρο.

Η ΕΡΤ δηλαδή καταβάλλει μισθό για υλοποίηση συγκεκριμένης εκπομπής σε έναν φαντάρο!

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger