E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι κατηγορείται για δολοφονία δύο αδερφών!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013



Ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει μέχρι και πέντε χρόνια φυλάκισης, με την κατηγορία της δολοφονίας δύο αδερφών σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν και τους τράκαρε, οδηγώντας με 100 χιλιόμετρα την ώρα σε ζώνη με όριο ταχύτητας τα 50 χιλιόμετρα την ώρα!
Πρόκειται για τον 18χρονο Κόρτνεϊ Μέπεν-Γουόλτερ, ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από το δυστύχημα που προκάλεσε, παρασέρνοντας εκτός δρόμου ένα επερχόμενο αυτοκίνητο με την πανάκριβη Μερσεντές του.
Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία για τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου, τον 32χρονο Κούλγουαντ Σινγκ και την 37χρονη αδερφή του Ραβέλ Καούρ, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Οι δύο γιοι της γυναίκας, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου, αποκόμισαν πολύ σοβαρά τραύματα και χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο προκειμένου να αναρρώσουν.
Το σημείο όπου τα οχήματα του ποδοσφαιριστή και των άτυχων αδερφών συγκρούστηκαν.
Η αστυνομία αρχικά ερεύνησε την πιθανότητα πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετείχε σε αγώνα δρόμου με έναν φίλο του, καθώς τα αυτοκίνητά τους φαίνονταν να επιταχύνουν και να επιβραδύνουν την ίδια στιγμή, έτσι ώστε να αποφύγουν τις κάμερες της αστυνομίας. Αργότερα ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε, και ο φίλος τους 18χρονου ποδοσφαιριστή αφέθηκε ελεύθερος.
Σήμερα, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αμείβεται με το ποσό του 1.500 ευρώ την εβδομάδα και έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατηγορία U-17,δήλωσε ένοχος στις δύο κατηγορίες για δολοφονία από απρόσεκτη οδήγηση και απερίσκεπτη οδήγηση.
O νεαρός ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους δικηγόρους του να καταθέσουν ένσταση προκειμένου η υπόθεσή του να μεταφερθεί στο πλημμελειοδικείο του Μάντσεστερ, όπου οι ποινές δεν υπερβαίνουν τους έξι μήνες φυλάκισης, ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε κατά της ένστασης, καθώς έκρινε πως το έγκλημά του είναι πολύ σοβαρό για να δεχθεί μια τόσο μικρή ποινή.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger