E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δασκάλα ισχυρίστηκε πως συγγενής της είχε καρκίνο για να πάρει έξτρα άδεια

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013



Τη θέση της στο σχολείο όπου δίδασκε, κόστισε σε μια δασκάλα η… φαεινή ιδέα της να ισχυριστεί πως νεαρό μέλος της οικογένειας της έπασχε από καρκίνο, ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει επιπλέον άδεια!
Η Κέλι Μπέικερ, αρχικά ισχυρίστηκε πως το παιδί ήταν σε τελικό στάδιο της ασθένειάς του και πως θα έπρεπε να παραμείνει κοντά στους συγγενείς για κάποιο εύλογο διάστημα. Όμως, η «ιστορία» αυτή, διήρκησε τελικά για ένα ολόκληρο χρόνο, και ενώ εκείνη βρισκόταν σε άδεια μετ’ αποδοχών, το σχολείο επιβαρύνθηκε με κόστος 120.000 ευρώ!
Μάλιστα, το… έγκλημά της ήταν καλά οργανωμένο, αφού κατάφερνε να πλαστογραφήσει ιατρικά έγγραφα ώστε να δικαιολογεί την απουσία της στη διοίκηση του σχολείου.
Όμως, δεν θα μπορούσε το μυστικό της να μείνει για πάντα κρυφό, καθώς δεν είχε προβλέψει πως κάποιος από τους επικεφαλής του σχολείου, θα έσπευδε στο νοσοκομείο ώστε να επισκεφτεί την ίδια, αλλά και τον άρρωστο συγγενή της.
Όταν έφτασε εκεί και ζήτησε να μάθει το δωμάτιο στο οποίο νοσηλευόταν ο συγκεκριμένος ασθενής, οι νοσοκόμες του νοσοκομείου ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε κάποιο πρόσωπο με αυτό το όνομα σε νοσηλεία.
Όπως είναι λογικό, η Μπέικερ, αντιμετωπίζει κατηγορίες απάτης και έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα από το σχολείο. Επίσης, καταδικάστηκε σε εξάμηνη ποινή φυλάκισης, η οποία μπορεί να ανασταλεί για δύο χρόνια.
Επίσης, τουλάχιστον μέχρι το 2017, η Μπέικερ δεν θα μπορέσει να κάνει αίτηση εγγραφής για να διδάξει σε κάποιο από τα σχολεία της χώρας, ενώ, κανείς δεν μπορεί να της εξασφαλίσει πως μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας θα γίνει δεκτή. Οι απάτες πληρώνονται…

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger