E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έχει ερωτική σχέση η Ριάνα με τον Μπίμπερ; – Τι λένε οι κακές γλώσσες!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013


Τη στιγμή που οι φήμες ήθελαν τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη Σελένα Γκόμεζ να είναι και πάλι μαζί (αν και δεν μάθαμε ποτέ γιατί χώρισαν), οι… κακές οι γλώσσες θέλουν τον teen star να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ριάνα!
Μάλιστα, μερικά από τα μέσα της Αμερικής, όπως το Life & Style, θέλουν την 20χρονη Σελένα να χάλασε τον, διάρκειας δύο ετών, δεσμό της με τον 18χρονο, γιατί έμαθε πως την είχε απατήσει με τη σταρ από τα Νησιά Μπαρμπάντος, στα πρώτα βήματα της σχέσης τους.
Μπορεί να μοιάζει αστείο, αλλά φίλος της Σελένα Γκόμεζ φαίνεται να έχει επικοινωνήσει με το συγκεκριμένο μέσο δίνοντας τη συγκεκριμένη πληροφορία, τονίζοντας μάλιστα, πως εκείνη«πληγώθηκε βαθειά» όταν έμαθε για την… αταξία του καλού της. Αυτός ήταν και ο λόγος, που η νεαρή θέλησε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Μπίμπερ.
Σύμφωνα, πάντα, με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου φίλου, η σπίθα ανάμεσα σε εκείνον και τη Ριάνα, ξεκίνησε όταν βρέθηκαν να κάθονται δίπλα-δίπλα, κατά τη διάρκεια του All-Star game του NBA, τον Φεβρουάριο του 2011. Όντως, ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Βέβαια, ο Μπίμπερ είναι πολύ καλός φίλος με τον Κρις Μπράουν, ο οποίος μπορεί για λίγο να χώρισε με την αγαπημένη του Ριάνα, αλλά είναι και πάλι μαζί. Μπορεί, λοιπόν, ο νεαρός να έχει θέσει σε κίνδυνο τη σχέση του με τον καλό του φίλο; Η Σελένα Γκόμεζ, πάντως, είναι πεπεισμένη για αυτό.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger