E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις των Ελλήνων στη Wikipedia για το 2012

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013



 Η Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή, ο Αλέξης Τσίπρας και οι στάσεις στο σεξ ξεχώρισαν για το 2012 καταλαμβάνοντας τις υψηλότερες θέσεις στις αναζητήσεις των Ελλήνων χρηστών.
Φαίνεται ότι το πρώτιστο μέλημα τους κατά το διαδικτυακό ψάξιμο ήταν η Ελλάδα και η θέση που κατέχει στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Η ύφεση, οι ισορροπίες που άλλαξαν εξ ολοκλήρου έθεσε το κέντρο του ενδιαφέροντος στη χώρα, στο μέλλον και στην υφιστάμενη κατάσταση που ολοένα αλλάζει και διαφέρει περισσότερο από αυτό που είχαμε συνηθίσει να βιώνουμε.
Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή, αποτέλεσμα αναμενόμενο στην αναζήτηση καθώς το 2012 υπήρξε χρονιά σταθμός για το κόμμα . Η απογοήτευση μιας μεγάλης μερίδας Ελλήνων, οδήγησε στην στήριξη της Χρυσής Αυγής που έλαβε μεγάλο ποσοστό και εισήλθε στην πολιτική ζωή της χώρας. Οι αντιδράσεις, οι δηλώσεις και οι πράξεις της Χρυσής Αυγής την κράτησαν στο κέντρο του ενδιαφέροντος, με έκδηλους προβληματισμούς από τη μία και φανατική στήριξη με ακραίες εκδηλώσεις από την άλλη.
Ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» στην τρίτη θέση κονταροχτυπήθηκε με τη Χρυσή Αυγή αλλά έχασε καταλαμβάνοντας την αμέσως επόμενη θέση. Το γεγονός ότι το επιτυχημένο σίριαλ του Αντέννα, τουρκική παραγωγή μεγάλης οικονομικής επένδυσης, βασίζεται σε γεγονότα της Ιστορίας έκανε τους Έλληνες να ψάξουν τι πραγματικά συνέβη εκείνη την εποχή.
Ο Αλέξης Τσίπρας, το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του 2012 που ανέτρεψε τα δεδομένα στις τελευταίες εκλογές φαίνεται να ακολουθεί τον Σουλεϊμάν και να βρίσκεται στον έκτη θέση αλλά να κερδίζει στην αναζήτηση περισσότερους χρήστες από τις στάσεις του σεξ! Το σεξ και οι λεπτομέρειες που το διέπουν κατέκτησε την έβδομη θέση ενώ απασχόλησε περισσότερο τους Έλληνες χρήστες απ’ ότι ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς που βρέθηκε στη 16η θέση.
Ο Μέγας Αλέξανδρος, 2.300 χρόνια μετά το θάνατο του αποτελεί ακόμη και τώρα σταθμό στην διαδικτυακή αναζήτηση των Ελλήνων καθώς πέρα από ιστορικό πρόσωπο υπήρξε και σταθμός στην διαμόρφωση της παγκόσμιας ιστορίας, φτάνοντας στις Ινδίες σε μικρή ηλικία και μεταφέροντας τον ελληνικό πολιτισμό στα βάθη της Ανατολής.
Η λίστα με τα 25 δημοφιλέστερα ονόματα είναι η εξής:
  1. Ελλάδα
  2. Χρυσή Αυγή
  3. Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής
  4. Χρυσή τομή
  5. Οδυσσέας Ελύτης
  6. Αλέξης Τσίπρας
  7. Στάσεις του σεξ
  8. Ευρώπη
  9. Κατάλογος κωδικών κλήσεων χωρών
  10. Θεσσαλονίκη
  11. Ηλίας κασιδιάρης
  12. Πάνος Καμμένος
  13. Αθήνα
  14. Κύπρος
  15. Αιδοίο
  16. Αντώνης Σαμαράς
  17. Μέγας Αλέξανδρος
  18. Facebook
  19. Άντα Λαβλέις
  20. Ελληνικές βουλευτικές εκλογές
  21. Γερμανία
  22. Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος
  23. Λούντβιχ Μις φαν ντερ Ρόε
  24. Ελληνική επανάσταση του 1821
  25. Ευρωπαϊκή Ένωση

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger