E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΡΡΩΣΤΟ: Αυνανιζόταν μπροστά σε θαμώνες καφετέριας!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013


Απίστευτο κι όπως αληθινό αυτό που συνέβη με επιδειξία στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και μάλιστα μέρα μεσημέρι! Όσοι τον είδαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους και έκαναν τον σταυρό τους. 


Όλα αυτά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από καφετέρια που λειτουργεί στην πλατεία. Επρόκειτο για έναν άνδρα όχι πάνω από 40 ετών, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν γνώριμος στην περιοχή. Είχε σταθεί ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και αυνανιζόταν ενώ κάλυπτε ελάχιστα το επίμαχο σημείο του με το παλτό που φορούσε! 

Είχε φροντίσει ωστόσο να γυρίσει προς την πλευρά μιας παρέας γυναικών που κάθονταν σε ένα από τα καταστήματα και έπιναν καφέ. Μία εξ αυτών υποπτεύτηκε ότι κάτι ασυνήθιστο συνέβαινε, παρατηρώντας ότι ο συγκεκριμένος κουνούσε περίεργα το χέρι του. Δεν είχαν πλήρη θέα με το κάτω μέρος του σώματός του λόγω του αυτοκινήτου που βρισκόταν μπροστά του όμως μπορούσαν να καταλάβουν από ένα σημείο και μετά τι ακριβώς έκανε ο εν λόγω άγνωστος. 
Μάλιστα ενώ κατάλαβε πως τον κοιτούσαν εκείνος συνέχισε και ακόμη πιο έντονα απ' ό,τι πριν. Έτσι οι γυναίκες ειδοποίησαν με τρόπο τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι βγήκαν έξω χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και τον... πήραν στο κυνήγι! Βγαίνοντας πρόλαβαν να διαπιστώσουν ότι ο επιδειξίας αυνανιζόταν σε κοινή θέα και απλώς καλυπτόταν ελάχιστα από το παλτό του!

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση!

Με το που τους είδε να τρέχουν κατά πάνω του, το έβαλε στα πόδια και χάθηκε σε κοντινό στενό προς το πάνω μέρος της πλατείας. Το ατυχές στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ότι δεν ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ίσως ο εν λόγω επιδειξίας κάνει πάλι την εμφάνισή του. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς στην Πάτρα και ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θυμίζουμε την περίπτωση του νεαρού που επιτέθηκε σε φοιτήτρια στην οδό Σμύρνης, αλλά και την περίπτωση ηλικιωμένου ατόμου στην περιοχή του ιερού ναού του Αγ. Ανδρέου. 

Οι περιπτώσεις επιδειξιών έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πάτρα, ενώ ακόμη και όταν συλληφθούν αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές ποινές και συνήθως αφήνονται ελεύθεροι.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger