E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξεκινά η "γυμνή Ολυμπιάδα"

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013


Μια μορφή αναβίωσης των αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων προσπαθούν να πετύχουν οι Αυστραλοί που σε λίγες μέρες διοργανώνουν την «Γυμνή Ολυμπιάδα». Οι αγώνες θα γίνουν σε γνωστή παραλία της Αδελαΐδας και οι αθλητές θα είναι γυμνιστές.


Στις 20 Ιανουαρίου στην Maslin Beach λίγα μίλια μακριά από την Αδελαΐδα θα πραγματοποιηθούν οι «Γυμνοί Ολυμπιακοί αγώνες» μια απο τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις στην Αυστραλία που προσελκύει χιλιάδες θεατές και για ευνόητους λόγους. Η «Γυμνή Ολυμπιάδα» πρωτοδιοργανώθηκε το 1983 και συνεχιζόταν κάθε χρόνο ως το 2007. Η απουσία χορηγού δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της μέχρι φέτος που βρέθηκε χρηματοδότης για να ξαναγίνει.

Ανάμεσα στα αγωνίσματα που διεξάγονται είναι το βόλει , αγώνες δρόμου, ρίψη φρίσμπι, κυνήγι του θυσαυρού , αγώνες με τρία πόδια κ.ά .

Το γεγονός ωστόσο έχει σημάνει συναγερμό στην τοπική αστυνομία η οποία ανησυχεί για φαινόμενο παιδιοφιλίας. Γι αυτό άλλωστε με ανακοίνωσή της συμβούλεψε όσους παρευρεθούν με τα παιδιά τους ή τα δηλώσουν να αγωνιστούν να φορούν τα μαγιό τους. Επίσης ο χώρος θα εποπτεύεται αφού απαγορεύεται ρητά λήψη φωτογραφιών και βίντεο από μη διαπιστευμένα άτομα. 



http://www.contra.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger