E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα... εχωσε ο Νινης στο Twitter! - Δειτε τι εγραψε

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012


Ο Σωτήρης Νίνης με αφορμή κάποια δημοσιεύματα έγραψε στο Twitter του πως αισθάνεται περισσότερο δικαιωμένος που έφυγε από την Ελλάδα με αφορμή κάποια δημοσιεύματα του Τύπου, έκαναν τον Σωτήρη Νίνη να "ξεσπάσει" μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο Έλληνας μέσος της Πάρμα και της Εθνικής μας ομάδας, χαρακτηριστικά έγραψε πως αισθάνεται περισσότερο από πότέ δικαιωμένος που άφησε την χώρα μας κάνοντας και μια αναφορά την "παλιοπαρέα" όπως την χαρακτήρισε Εθνική ομάδα.


Συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στο γεγονός πως ο Σωτήρης Νίνης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (8/11) έδωσε το παρών στον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Μιλάνο για την Ευρωλίγκα και όχι στην Ρώμη στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λάτσιο για το Europa League.
Αυτό εξόργισε τον μέσο της Πάρμα και της Εθνικής ο οποίος χαρακτηριστικά έγραψε: "Μέρες σαν τη σημερινή με κάνουν να αισθάνομαι ακόμα περισσότερο δικαιωμένος που έφυγα μακρυά", ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε:
"Ευχαριστώ που επιβεβαιώνουν με τις πράξεις τους τις πολυσυζητημένες δηλώσεις μου...Ευτυχώς που υπάρχει και η παλιοπαρέα της Εθνικής".


sport24

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger