E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαθετε ποια ειναι η αληθινη ηλικια της Ζωης Λασκαρη!!!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Σίγουρα δεν της φαίνεται!!!Δείτε παρακάτω...

Το πραγματικό όνομα της ηθοποιού Ζωής 
Λάσκαρη είναι Ζωή Κουρούκλη.
Το 1959, μόλις στα 16 της χρόνια, στέφθηκε Σταρ Ελλάς και αυτή ήταν η αφορμή ώστε ο Γιάννης Δαλιανίδης να την επιλέξει για πρωταγωνίστρια της ταινίας "Ο Κατήφορος" το 1961.

Η επιτυχία της ταινίας την έκανε μία από τις .μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφοντας ...
αποκλειστικό συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Σήμερα, η μεγάλη ντίβα του Ελληνικού Θεάτρου αποκαλύπτει την ημερομηνία γέννησης της στο επίσημο site της www.zoelaskari.gr

Η Ζωή Λάσκαρη πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και σε όλα τα είδη ταινιών (κωμωδίες, δραματικές και μιούζικαλ) κατά τη χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Φιλοποίμην Φίνος επέλεξε να μην κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση με την πρώτη της εξαδέλφη Ζωή Κουρούκλη, η οποία ήταν ήδη γνωστή τραγουδίστρια.

Το επίθετο Λάσκαρη επέλεξε ο Γιάννης Δαλιανίδης από την ονομασία ενός δρόμου στην Κυψέλη. Έκτοτε η πορεία της μέχρι σήμερα είναι σχεδόν όλη γνωστή!

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 1944, είναι δηλαδή 68 ετών.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger