E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Σας παρουσιαζουμε με στοιχεια το PLAN B' της κυβερνησης!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Σήμερα διαψεύδονται όλοι εκείνοι οι συκοφάντες που για συμφεροντολογικούς σκοπούς υποστήριζαν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει plan B' . "Αν δεν πάρουμε τη δόση" ρωτούσαν, "έχετε δεύτερο σχέδιο";

Φυσικά και έχουν ανεκδιήγητοι  συκοφάντες, είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε και μάλιστα με ντοκουμέντα. 

Παρακάτω θα δείτε ένα μέρος του σχεδίου που έχει καταρτίσει αυτή η λαοφιλή κυβέρνηση.

Ας μην σας κουράζουμε όμως και ας παρουσιάσουμε τα ντοκουμέντα:

Ντοκουμέντο 1. Ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς θα πάρει το προσωπικό του ελικόπτερο και θα μεταβεί στις ΗΠΑ όπου θα διδάξει στο πανεπιστήμιο του Havard (οι συστάσεις έχουν ήδη γίνει από το φιλαράκι του τον ΓΑΠ). Τα χρήματα που θα κερδίσει θα τα κάνει δωρεά στο Ελληνικό κράτος για την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων.



Ντοκουμέντο 2. Ο Κύριος Βενιζέλος με το πλοίο της γραμμής, θα διασχίσει τον Ατλαντικό για να καταλήξει στην Αργεντινή. Εκεί θα διδάξει σε πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες το μάθημα "Δημόσιο χρέος - πως να μη γίνεται Ελλάδα". Τα χρήματα που θα κερδίσει θα τα χρησιμοποιήσει για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και όσα περισσέψουν θα τα κάνει δωρεά στο κράτος, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει αντί του άδικου και ανάλγητου χαρατσιού των ακινήτων.
Ντοκουμέντο 3. Ο Κύριος Φώτης Κουβέλης ως γνήσιος αριστερός θα χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς και συγκεκριμένα το λεωφορείο της γραμμής. Θα μεταβεί στη Σουηδία προκειμένου να διδάξει σε πανεπιστήμιο της χώρας το μάθημα "Ευρωπαϊκή αριστερά χωρίς Ευρώπη". Τα χρήματα που θα κερδίσει θα τα δωρίσει στο κράτος προκειμένου να γίνουν φιλεργατικές τομές στα εργασιακά ζητήματα.




Ντοκουμέντο 4. Ο κύριος Στουρνάρας με αεροπλάνο της πρώην Ολυμπιακής, θα μεταβεί στο Βερολίνο όπου θα συναντήσει τον Κύριο Σόιμπλε. Εκεί θα του προτείνει να γίνει μέλος και αυτός του κλαμπ των Σοσιαλιστών όπως είναι και ο ίδιος. Αν το καταφέρει θα μετατρέψει  τη Γερμανία σε Σοσιαλιστικό κράτος όπως έκανε και με την Ελλάδα. Θα είναι έτσι ο πρώτος Υπουργός στην ιστορία που θα έχει συμβάλει στη μετατροπή δύο καπιταλιστικών κρατών σε Σοσιαλιστικών. Στη συνέχεια φυσικά η Σοσιαλιστική Γερμανία θα μετατρέψει σε παράδεισο και τη Σοσιαλιστική Ελλάδα. Αν πάλι όμως δεν τα καταφέρει και ο Σόιμπλε παραμείνει καπιταλιστής, θα διδάξει σε πανεπιστήμιο του Βερολίνου το μάθημα " Πως να εφαρμόσετε κοινωνική πολιτική σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον". Τα χρήματα που θα κερδίσει θα τα δωρίσει στο κράτος προκειμένου να αποκατασταθούν τα κοινωνικά επιδόματα οι μισθοί και οι συντάξεις.    


Ανάλογο σχέδιο υπάρχει και για τα άλλα στελέχη της Κυβέρνησης, καθώς και για εξέχουσες μορφές της πολιτικής ζωής του τόπου, το οποίο θα σας το παρουσιάσουμε όταν και αν προκληθούμε  από τα συμφέροντα που δεν θέλουν το καλό του τόπου.

καναπεδάτος




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger