E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατι ο καρκινος του στηθους εμφανιζεται συνηθως στην μασχαλη;

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

κοινοποιήσετε σε όλους τους γνωστούς σας και κυρίως στις γυναίκες. 

Σας παρακαλώ να ξανασκεφτείτε την χρήση του προϊόντος που μπορεί να προκαλέσει την επικίνδυνη αυτή ασθένεια. Τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι συνδυασμός αντι-ιδρωτικού με αποσμητικό.

Για αυτό όταν πάτε σπίτι ελέγξτε: DEODORANT δηλαδή αποσμητικό είναι εντάξει. ANTIPERSPIRANT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!


Η βασική αιτία πρόκλησης καρκίνου του στήθους είναι τα αντι-ιδρωτικά. Προκαλούν συγκέντρωση τοξινών, η οποία προκαλεί κυτταρικές μεταλλάξεις. Και να γιατί:Το ανθρώπινο σώμα έχει μηχανισμούς αποβολής τοξινών. Αποβάλλει τις τοξίνες από περιοχές του δέρματος πίσω από τα γόνατα, πίσω από τα αυτιά, την βουβωνική χώρα και τις μασχάλες. Οι τοξίνες αποβάλλονται με την εφίδρωση. Τα αντι-ιδρωτικά (όπως ακριβώς λέει και το όνομά τους) εμποδίζουν το ίδρωμα. Οι τοξίνες στην περιοχή της μασχάλης μαζεύονται στους λεμφικούς αδένες κάτω από τις μασχάλες.


Σχεδόν όλοι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται στο έξω και επάνω τέταρτο του στήθους, εκεί ακριβώς όπου βρίσκονται τα λεμφικά κέντρα. Αν και στους άνδρες είναι πιο δύσκολο, είναι πιθανό να πάθουν καρκίνο από τα αντι-ιδρωτικά. Σε αυτούς η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος μένει στις τρίχες. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αντι-ιδρωτικό αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν εξαιτίας των μικροτραυματισμών του δέρματος.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger